Από το 1990

Olimp ASHWAGANDHA 600 Sport Edition (60caps)

Ashwagandha (Στρες - Κούραση)
  • Υποστήριξη στη δημιουργία μυϊκής μάζας
  • 'Ενα προϊόν με ευεργετική επίδραση στις ανδρικές σεξουαλικές λειτουργίες
  • Συμβάλλει στη βελτίωση της αντοχής στο στρες
  • Ένα προϊόν με ευεργετική επίδραση στη μνήμη σας
  • Ένα δημοφιλές προσαρμογόνο για ερασιτέχνες και αθλητές υψηλής απόδοσης
  • Υψηλής ποιότητας, (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) εκχύλισμα ashwagandha KSM-66

Επιλέξτε παραλλαγή:

15,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp ASHWAGANDHA 600 Sport Edition (60caps)

Το Ashwagandha (Withania somnifera), ή αλλιώς ινδικό ginseng ή χειμερινό κεράσι, είναι γνωστό στην Ινδία για αιώνες για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία. Αυτό το υψηλής ποιότητας συστατικό δεν θα μπορούσε να λείπει από την Olimp Sport Nutrition! Δοκιμάστε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής με υψηλής ποιότητας εκχύλισμα ρίζας ashwagandha, με τυποποιημένη υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά (5% withanolides) - Ashwagandha 600 Sport. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής δημιουργήθηκε για σωματικά δραστήριους ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη στην προσπάθειά τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Εμπιστευτείτε τη φύση! Προμηθευτείτε το συμπλήρωμα Ahswagandha 600 Sportdietary για να διασφαλίσετε την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το άγχος και να κερδίσετε έναν σύμμαχο στην οικοδόμηση της μυϊκής μάζας πιο αποτελεσματικά.

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του συμπληρώματος διατροφής Ahswagandha 600 Sport έχει υποβληθεί σε δοκιμές για την απουσία επικίνδυνων βαρέων μετάλλων και σε φυσικοχημικές αναλύσεις στο σύγχρονο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της φαρμακευτικής εταιρείας Olimp Laboratories. Η εταιρεία έχει την αποκλειστικότητα για τη χρήση του πατενταρισμένου εκχυλίσματος KSM-66 στα προϊόντα της στην Πολωνία. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή.

Επιλέγοντας το Ashwagandha 600 Sport, λαμβάνετε:

✓ υψηλής ποιότητας, (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) εκχύλισμα ashwagandha KSM-66
✓ ένα δημοφιλές προσαρμογόνο για ερασιτέχνες και αθλητές υψηλής απόδοσης
✓ ένα προϊόν με ευεργετική επίδραση στη μνήμη σας
✓ συμβάλλει στη βελτίωση της αντοχής στο στρες
✓ ένα προϊόν με ευεργετική επίδραση στις ανδρικές σεξουαλικές λειτουργίες
✓ υποστήριξη στη δημιουργία μυϊκής μάζας

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα ρίζας 60% KSM-66 ashwagandha (Withania somnifera L.), παράγοντας διόγκωσης - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη. παράγοντες κατά της συσσωμάτωσης - άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου, διοξείδιο του πυριτίου; κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: Ε 171).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα/cap Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera L.) KSM-66, εκ της οποίας: 5% ανονολίδια (withanolides): 300mg / 15mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα με ένα γεύμα, με άφθονο νερό. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

Προειδοποίηση: δεν συνιστάται για παιδιά και έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε υπερευαίσθητοι σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος. Μην καταναλώνετε αλκοόλ και μην λαμβάνετε ηρεμιστικά ή ανακουφιστικά φάρμακα κατά τη χρήση του παρασκευάσματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για σωματικά ενεργούς ενήλικες και αθλητές.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ