Δωρεάν Μεταφορικά >49€

BioTech USA Sleep (60caps)

BioTech USA Sleep (60caps)

Biotech USA Sleep - Τονωτικό μελατονίνης με αμινοξύ L-τρυπτοφάνη και εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων.

Το Sleep της BioTechUSA αυξάνει την παραγωγή της μελατονίνης. Η μελατονίνη είναι μια φυσική ορμόνη που ρυθμίζει τον ύπνο, η οποία παράγεται από την επίφυση, που βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου. Η μελατονίνη ελέγχει την υπνηλία τη νύχτα. Η παραγωγή της μπορεί να ανασταλεί με φυσικό ή τεχνητό φως, καθώς και από το άγχος. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων χρειάζονται 6 με 9 ώρες ύπνου το βράδυ. Ο πολύς λίγος ή ακόμα και ο πολύς ύπνος από την άλλη μπορεί να προκαλέσει κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Sleep αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

17,90 €

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα φρούτου βύσσινου (Prunuscerasus), εκχύλισμα στελέχους και φύλλων από πυρετό (Tanacetumparthenium), L-τρυπτοφάνη, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, νερό, χρώματα (διοξείδιο του τιτανίου, οξείδια σιδήρου και υδροξείδια)], διογκωτικός παράγοντας (φωσφορικά ασβέστιο), αντισυσσωματικά (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων). Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 2 κάψουλες 1 ώρα πριν πάτε για ύπνο. Μην υπερβαίνετε την συνηστώμενη δοσολογία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ