Από το 1990

BioTech USA ALA Alpha Lipoic Acid (50caps)

Άλφα Λιποϊκό Οξύ (Αντιοξειδωτικό)
  • Ελαττώνει το λίπος του σώματος
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Προλαμβάνει τη γήρανση

Επιλέξτε παραλλαγή:

13,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μέγεθος σερβιρίσματος (1 κάψουλα):

  • 250 mg άλφα λιποϊκού οξέος

Το ALA είναι αντιοξειδωτικό που μοιάζει με βιταμίνη. Το αλφα λιποϊκό οξύ παράγεται στο ανθρώπινο σώμα, αλλά μπορεί να βρεθεί και σε μπρόκολο, σπανάκι, μαγιά, πατάτα, καρότο, παντζάρια και κόκκινα κρέατα. Το ανθρώπινο σώμα είναι επίσης ικανό να το συνθέσει σε μικρές ποσότητες. Ωστόσο, συνιστάται επίσης να ληφθεί ως συμπλήρωμα. Πολλοί πιστεύουν ότι το ALA είναι το ιδανικό αντιοξειδωτικό καθώς διαλύεται σε λίπος και νερό εξίσου καλά. Το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα απαιτεί ημερήσια δόση 200-300 mg.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, έτσι και το ALA αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αιθυλεστέρας σογιέλαιου, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υγροσκοπικό (γλυκερίνη), καθαρό νερό, χρώμα (οξείδια σιδήρου και υδροξείδια)], άλφα λιποϊκό οξύ 17%, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (σόγια), υαλοποιητικός παράγοντας (κερί μέλισσας, λευκό και κίτρινο).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 κάψουλα ημερησίως μισή ώρα πριν τα γεύματα! Σημειώστε τη συνιστώμενη δοσολογία!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά! Τα τρόφιμα δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ