Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Saw Palmetto (60caps)

Saw Palmetto (Υγεία Προστάτη)
  • Συμπλήρωμα Saw Palmetto σε κάψουλες
  • Μείωση των σωματικών υγρών
  • Συμβάλει στην καλή λειτουργία του προστάτη

Επιλέξτε παραλλαγή:

18,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ BIOTECH USA SAW PALMETTO;

  • φυσικό φυτικό εκχύλισμα
  • Προμήθεια 30 ημερών

Saw Palmetto

Το Serenoa repens ή το ευρέως γνωστό saw palmetto είναι ένα δημοφιλές συστατικό προϊόντων που συνιστώνται για άνδρες άνω των 40 ετών. Είναι ένα πρακτικό συστατικό για τη συμπλήρωση προϊόντων βελτιστοποίησης ορμονών.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΥΤΟΥ

Χάρη στη μορφή κάψουλας, το BioTechUSA Saw Palmetto είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Το πακέτο του περιέχει προμήθεια 30 ημερών, οπότε η εφαρμογή του μοιάζει με θεραπεία 1 μήνα μπορεί να επιτευχθεί εύκολα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Saw palmetto (Serenoa repens) εκχύλισμα φρούτων 70,1%, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υαλοπίνακας (shellac), χρώμα (οξείδια σιδήρου και υδροξείδια σιδήρου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του αμμωνίου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του καλίου)], διογκωτικός παράγοντας (κυτταρίνη ) γέλη), αντισυσσωματικούς παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου). 


Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά! Το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής! Η κατανάλωσή του δεν συνιστάται σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες! Η κατανάλωση του προϊόντος δεν συνιστάται σε περίπτωση γνωστής υποκείμενης νόσου ή λήψης φαρμάκων! ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ημέρα / μήνας / έτος): δείτε το λευκό πλαίσιο (LOT / ΛΗΞΗ). ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Φυλάσσετε ερμητικά κλεισμένο σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, μην αφαιρείτε τη σακούλα πυριτίου!

  1. Χωρίς ασπαρτάμη
  2. Χωρίς ΓΤΟ
  3. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα με ένα ποτήρι νερό. Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο ημερήσιο ποσό!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μακριά από μικρά παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν συνιστάται για παιδιά, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και σε περίπτωση γνωστών υποκείμενων ασθενειών ή φαρμάκων!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ