Δωρεάν Μεταφορικά >49€

BioTech USA Saw Palmetto (60caps)

BioTech USA Saw Palmetto (60caps)

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ BIOTECH USA SAW PALMETTO;

  • φυσικό φυτικό εκχύλισμα
  • Προμήθεια 30 ημερών

Saw Palmetto

Το Serenoa repens ή το ευρέως γνωστό saw palmetto είναι ένα δημοφιλές συστατικό προϊόντων που συνιστώνται για άνδρες άνω των 40 ετών. Είναι ένα πρακτικό συστατικό για τη συμπλήρωση προϊόντων βελτιστοποίησης ορμονών.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΥΤΟΥ

Χάρη στη μορφή κάψουλας, το BioTechUSA Saw Palmetto είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Το πακέτο του περιέχει προμήθεια 30 ημερών, οπότε η εφαρμογή του μοιάζει με θεραπεία 1 μήνα μπορεί να επιτευχθεί εύκολα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 

Επιλέξτε παραλλαγή:

18,90 €

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα φρούτων Saw palmetto (Serenoarepens) 70,1%, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υαλοπίνακας (shellac), χρώμα (οξείδια σιδήρου και υδροξείδια), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο αμμωνίου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο καλίου)], διογκωτικός παράγοντας (τζελ κυτταρίνης) , αντιπηκτικά (άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου, διοξείδιο του πυριτίου). Φτιαγμένο σε φυτό που παράγει γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, οστρακοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς που περιέχουν τρόφιμα. 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα με ένα ποτήρι νερό. Μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο ημερήσιο ποσό!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μακριά από μικρά παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν συνιστάται για παιδιά, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και σε περίπτωση γνωστών υποκείμενων ασθενειών ή φαρμάκων!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ