Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp AAKG Extreme Mega (120caps)

Mix Αργινίνης
  • Μείωση της κόπωσης
  • Μια κάψουλα περιέχει 1250 mg καθαρού AAKG
  • Ενίσχυση της ανάκαμψης
  • Βελτιωμένη τροφοδοσία των μυών μέσω αυξημένης παραγωγής NO

Επιλέξτε παραλλαγή:

34,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp AAKG Extreme Mega (120caps)

✓ Μείωση της κόπωσης

✓ Μια κάψουλα περιέχει 1250 mg καθαρού AAKG

✓ Ενίσχυση της ανάκαμψης

✓ Βελτιωμένη τροφοδοσία των μυών μέσω αυξημένης παραγωγής NO *

Για πρώτη φορά στην αγορά, το υψηλής ποιότητας AAKG στην τρέχουσα υψηλότερη δόση των 1250 mg σε μία κάψουλα - EXTREME MEGA CAPS!
Η Αργινίνη είναι απαραίτητη θρεπτική ουσία, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία δραστικών βιολογικών θρεπτικών συστατικών, όπως το μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ). Επιπλέον, η αργινίνη χρησιμεύει στη βιοσύνθεση της κρεατίνης.

Μια ισχυρή δόση AAKG σε 1 κάψουλα!

Μόνο με 1 κάψουλα - αμέτρητα οφέλη!

Για πραγματικά μεγάλους μύς - αυτό είναι AAKG!

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

88% άλφα-κετογλουταρική αργινίνη (AAKG), παράγοντας διόγκωσης - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; αντιπηκτικός παράγοντας - άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων; κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: E 171).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα/cap Άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη (AAKG): 1250mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κατά τη διάρκεια της σωματικής προσπάθειας - 1 κάψουλα πριν και μετά την προπόνηση και / ή πριν τον ύπνο. Για τα άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν τη σεξουαλική απόδοση - 1-2 κάψουλες πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Πριν τη χρήση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας, το διαιτολόγο ή τον σεξολόγο σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συνιστάται ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ