Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

GoldTouch Nutrition AAKG 2:1 (120caps)

Mix Αργινίνης
  • 100% AAKG ( άλφα ΚετοΓλουταρική Αργινίνη) για ένα δυνατό pump στους μυς σας
  • Βοηθάει στην παραγωγή νιτρικού(N.O.) και προσφέρει τόνωση πριν την προπόνηση
  • καλύτερη αιμάτωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, που σημαίνει περισσότερη δύναμη, αντοχή και ενέργεια
  • προσφέρει μεγαλύτερη μυϊκή ανάπτυξη
  • βελτιωμένη παροχή θρεπτικών συστατικών στον μυϊκό ιστό & γρηγορότερη απομάκρυνση του γαλακτικού και της αμμωνίας από αυτόν
  • λόγω αγγειοδιασταλτικών ιδιοτήτων, ενδέχεται να βελτιώνει την στυτική λειτουργία & να αυξάνει τη λίμπιντο

Επιλέξτε παραλλαγή:

14,00 € 21,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition AAKG 2:1 (120caps)

Το AAKG είναι ένα βιοχημικό στοιχείο το οποίο φτιάχνεται από δύο μόρια L-αργινίνης, συνδεδεμένα με ένα μόριο αλφα-ketoglutarate. Η μορφή αυτή έχει υψηλή βιο-διαθεσιμότητα που σημαίνει ότι απορροφάται και λειτουργεί καλύτερα απ' ότι η σκέτη L-αργινίνη. Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που παράγεται στο σώμα και παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής καρδιαγγειακής λειτουργίας, καθώς λειτουργεί ως προδρομος για τη σύνθεση του νιτρικού οξειδίου(Ν.Ο.). Το νιτρικό διαστέλλει και χαλαρώνει τις αρτηρίες, κάτι το οποίο όταν γυμνάζεστε σημαίνει ότι περισσότερο αίμα, οξυγόνο, αλλά και θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται στα μυϊκά κύτταρα.

Οι αγγειοδιασταλτικές αυτές ιδιότητες του AAKG βελτιώνουν την αερόβια αντοχή σας, σας δίνουν περισσότερη ενέργεια και αυξάνουν τη μυϊκή δύναμη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες προπονήσεις και μεγαλύτερη ανάπτυξη του μυϊκού σας συστήματος. Επιπλέον η χρήση Αλφα- ketoglutarate, ως συμπλήρωμα έχει βρεθεί από έρευνα ότι μπορεί να αυξήσει την πρωτεϊνοσύνθεση και κατ' επέκταση μειώνει τον μυϊκό καταβολισμό. Το AAKG συμβάλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων(μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας) και των αρτηριών της καρδιάς (οπότε μπορεί να βελτιώσει την καρδιαγγειακή υγεία )

Συσκευασία: 120 κάψουλες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1 μερίδα ημερησίως περίπου 30 λεπτά πριν την προπόνηση

1 μερίδα = 3 κάψουλες (=2,1γρ.) μέχρι 60 κιλά 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ