Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

True Nutrition Perfect Storm (300gr)

Φόρμουλα Pre-Workout
  • Απίστευτη παρατεταμένη ενέργεια
  • Για τους προχωρημένους αθλητές και για τα πιο δυναμικά αθλάματα
  • Υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένα συστατικά
  • Αυξάνει την φυσική σας απόδοση και βοηθά στο χτίσιμο άλιπης μάζας 

Επιλέξτε παραλλαγή:

35,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η νέα υπερ-ενισχυμένη έκδοση του Storm, το Perfect Storm θα σας δώσει απίστευτη παρατεταμένη ενέργεια καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Το Perfect Storm - σε αντίθεση με το Storm - προτείνεται για τους προχωρημένους αθλητές και για τα πιο δυναμικά αθλάματα.

Οι περισσότερες προ-εξασκητικές φόρμουλες σας προσφέρουν ένα αρχικό "ξέσπασμα" χωρίς την ανάλογη συνέχεια αφήνοντας σας "ξεκρέμαστους" και άδειους στο τέλος της προπόνησης. Σε αντίθεση με αυτές, το Perfect Storm περιέχει υψηλής ποιότητας, δοκιμασμένα συστατικά , σε τέτοια συγκέντρωση που αποδεδειγμένα αυξάνουν την φυσική σας απόδοση και βοηθούν στο χτίσιμο άλιπης μάζας!

Κάθε ένα από τα συστατικά του έχει ερευνηθεί και ελεγχθεί ώστε να προσφέρει ασφάλεια και αποτελέσματα:

  • Η βιταμίνη Β3 απελευθερώνει φυσικά την οργανική μας ενέργεια!
  • Η αργινίνη μαζί με την γλυκερόλη αυξάνουν την παροχή "καυσίμου" ( οξυγόνο, θρεπτικά συστατικά ) στους μυς που εργάζονται, συμβάλλοντας στην διόγκωση και ανάπτυξη τους!
  • Η Βήτα-αλανίνη, η κιτρουλίνη και τα διακλαδισμένα BCAA αμινοξέα προσφέρουν ενδοπροπονητική αντοχή καθώς και καλύτερη ανάρρωση μεταεξασκητικά.
  • Τα φυσικά διεγερτικά όπως το Σιβηρικό τζίνσενγκ, το πικρό πορτοκάλι, η καφεΐνη, η ταυρίνη και η τυροσίνη παρέχουν την ζωτικότητα και τη συγκέντρωση που χρειαζόμαστε στη "μάχη" του γυμναστηρίου!

Το Storm είναι η τέλεια "προπονητική καταιγίδα" και ως τέτοια έχει ένταση και διάρκεια!

Δοκιμάστε το και θα κάνετε μαζί του τις καλύτερες προπονήσεις σας!


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Aναμίξτε 1 δόση (5γρ) με 200 ml κρύο νερό και καταναλώστε το 30 λεπτά πριν την άσκηση. Oι προχωρημένοι αθλητές μπορούν να λάβουν δόση 10 γρ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ