Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Real Pharm Iron (90tabs)

Σίδηρος
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Διατηρεί τη σωστή αναπνευστική λειτουργία
5,50 € 9,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Real Pharm Iron είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σίδηρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Το συμπλήρωμα είναι σε μορφή δισκίων. Ο σίδηρος είναι ένα στοιχείο υπεύθυνο για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, είναι μέρος της αιμοσφαιρίνης και των πρωτεϊνών. Χωρίς αρκετό σίδηρο στο σώμα, το οξυγόνο έχει μεγαλύτερη δυσκολία να φτάσει από τους πνεύμονες στους ιστούς. 


Ο σίδηρος είναι συστατικό των ενζύμων, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στον οργανισμό και τη σωστή θερμοκρασία του σώματος. Το παρασκεύασμα περιέχει φουμαρικό σίδηρο, σίδηρο και πληρωτικά όπως μικροκρυσταλλική κυτταρίνη και άμυλο. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η συσσώρευση, ο σίδηρος περιέχει άλατα μαγνησίου από λιπαρά οξέα και διοξείδιο του πυριτίου.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

διογκωτικό παράγοντα - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φουμαρικός σίδηρος (II), διογκωτικός παράγοντας - άμυλο, αντισυσσωματικός παράγοντας - διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μερίδες ανά δοχείο: 90 Μέγεθος μερίδας: 1 ταμπλέτα 

Φουμαρικός σίδηρος (II) 81,7 mg% NRV συμπεριλαμβανομένου σιδήρου 27,23 mg 198,00% 

*% NRV - τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συνιστάται να λαμβάνετε ένα δισκίο την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα από τα γεύματά σας (π.χ. πρωινό). Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση και πάρτε περισσότερα δισκία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ