Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Real Pharm Ashwagandha 100% Natural (90tabs)

  • Αντιμετωπίζει το στρες
  • Μειώνει τα επίπεδα κούρασης
  • Αυξάνει μυϊκή μάζα και δύναμη
8,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Real Pharm Ashwagandha 100% είναι ένα προηγμένο προϊόν που βασίζεται σε εκχύλισμα Withania somnifera κορυφαίας ποιότητας. Οι φαρμακευτικές και οι ιδιότητες υπέρ της υγείας αυτής της ουσίας είναι γνωστές από την αρχαιότητα, αλλά η τάση για συμπληρώματα που περιέχουν εκχυλίσματα Withania somnifera είναι σχετικά πρόσφατη και έχει προκληθεί από νέα αποτελέσματα μελετών που έχουν αποδείξει ότι το Ashwagandha έχει πραγματικά πολύτιμες ιδιότητες υπέρ της υγείας. 


Το Real Pharm Ashwagandha 100% είναι ένα υψηλής ποιότητας εκχύλισμα Withania somnifera. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί μετά από μακροχρόνια κλινική έρευνα, η οποία μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε την πιο αποτελεσματική φόρμουλα. Αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό, το Ashwagandha της Real Pharm είναι ένα προϊόν που περιέχει ενεργά συστατικά που προέρχονται μόνο από φυσικές, προσεκτικά επιλεγμένες πηγές. Γι' αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματικό, αλλά είναι και απολύτως ασφαλές. 

Το Real Pharm Ashwagandha 100% είναι ένα προϊόν που προορίζεται κυρίως για άτομα που ακολουθούν ενεργό τρόπο ζωής και εκείνα που εκτίθενται συνεχώς στο στρες αλλά και σε τακτική, βαριά σωματική προσπάθεια. Το εκχύλισμα Withania somnifera είναι μια ουσία που έχει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σε γενικές γραμμές, η επίδραση αυτής της ουσίας αναζωογονεί κυρίως το κεντρικό νευρικό σύστημα. Πολύ συχνά δεν συνειδητοποιούμε το γεγονός ότι το νευρικό σύστημα δεν είναι η ψυχική σφαίρα. 

Η υπερφόρτωσή του μπορεί να είναι φυσιολογικής φύσης και κατά συνέπεια να οδηγήσει σε τυπικά φυσιολογικά συμπτώματα. Τις περισσότερες φορές συμπτώματα εξασθενημένου κεντρικού νευρικού συστήματος είναι προβλήματα ύπνου, αίσθημα συνεχούς κόπωσης ή ακόμα και εξάντλησης, δυσκολία συγκέντρωσης, χειρότερη διάθεση και πολλά άλλα. Αυτό που είναι σημαντικό, η αποδυνάμωση του κεντρικού νευρικού συστήματος μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες. 

Μπορεί να είναι αγχωτικός και πολύ έντονος τρόπος ζωής, παρατεταμένη κατάθλιψη και διαταραχές της διάθεσης, αλλά και μακροχρόνια, έντονη σωματική προσπάθεια. Το Ashwagandha παρουσιάζει επίσης αρκετά ισχυρό, εντελώς φυσικό δυναμωτικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε το προϊόν να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φυσικό συμπλήρωμα πριν την προπόνηση. 


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 δισκίο Εκχύλισμα Withania somnifera (Ashwagandha) 300 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ημερήσια δόση του Real Pharm Ashwagandha 100% είναι 2 ταμπλέτες, κατά προτίμηση σε 2 ξεχωριστές μερίδες. Λόγω της αναζωογονητικής του δράσης, δεν συνιστάται να λαμβάνεται πριν από τον ύπνο ή μετά τις 6 μ.μ. σε περίπτωση ατόμων με προβλήματα ύπνου. 

Τα δισκία πρέπει να καταπίνονται (χωρίς να τα δαγκώνετε ή να τα κρατάτε στο στόμα για πολύ καιρό), να τα ξεπλένετε με μεγάλη ποσότητα νερού. Μία συσκευασία περιέχει 90 δισκία, που ισοδυναμούν με 45 ημερήσιες δόσεις που συνιστά ο παραγωγός. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ