Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Swanson Ashwagandha 900mg (100caps)

Ashwagandha (Στρες - Κούραση)
  • Αντιμετωπίζει το στρες
  • Μειώνει τα επίπεδα κούρασης
  • Αυξάνει μυϊκή μάζα και δύναμη
11,90 € 15,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Swanson Full Spectrum Ashwagandha (Withania somnifera) είναι ένα ισχυρό προσαρμογόνο γεμάτο με πολλαπλά οφέλη ευεξίας, αλλά τι ακριβώς είναι το ashwagandha; 


Αυτό το βότανο προέρχεται από την οικογένεια του νυχτολούλουδου και έχει άλλα ονόματα που προφέρονται πιο εύκολα όπως το ινδικό ginseng. Αν και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, αυτό το αρχαίο αγιουρβεδικό τονωτικό που καταπολεμά το άγχος εξακολουθεί να προκαλεί πάταγο στη σύγχρονη εποχή. 


Ως προσαρμογόνο, το ashwagandha δρα υποστηρίζοντας τα φυσιολογικά επίπεδα κορτιζόλης και βοηθά στη ρύθμιση του συστήματος των επινεφριδίων μας. 

Αυτό με τη σειρά του, εξισορροπεί τις φυσιολογικές μας αντιδράσεις σε στρεσογόνους παράγοντες και μας βοηθά να «προσαρμοστούμε» στο στρες πιο εύκολα. Οι βολικές μας κάψουλες περιέχουν ισχυρή 450 mg καθαρής ρίζας ashwagandha και περιέχουν φυτικά συστατικά χωρίς περιττή επεξεργασία. 

Το εκχύλισμα ashwagandha όχι μόνο μπορεί να προωθήσει μια υγιή απόκριση στο στρες, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Ανεξάρτητα από τα οφέλη του ashwagandha που αναζητάτε, αυτό το φυτικό φάρμακο έχει την πλάτη σας. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, ρυζάλευρο, στεατικό μαγνήσιο.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε δύο κάψουλες μία με δύο φορές την ημέρα με νερό.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ