Από το 1990

BioΤech USA L-Arginine (90caps)

Αργινίνη

BioΤech USA L-Arginine (90caps)

-Περιεκτικότητα ενεργών αμινοξέων

-Συσκευασία μεγάλων κάψουλων

Η αργινίνη ανήκει στα αμινοξέα που παράγονται στην υπόφυση, πράγμα που σημαίνει ότι η αργινίνη δεν είναι ουσιαστική θρεπτική ουσία, αλλά όταν το φορτίο είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το σώμα σου δεν μπορεί να την παράγει σε ικανοποιητική ποσότητα.

Συνεπώς μπορεί να χρειαστεί η λήψη αργινίνης ως συμπλήρωμα διατροφής (είναι ουσιαστική υπό όρους). Η αργινίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην σύνθεση του νιτρικού οξέος, που ονομάζεται και μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ).

1 μερίδα (2 κάψουλες): 1650 mg L-αργινίνη HCl

Προτείνουμε τις κάψουλες L-Arginine εάν:

-Κάνεις άθλημα αντοχής, μια μερίδα πριν την προπόνηση

-Είσαι αθλητής σωματοδόμησης

-Έχεις ευαισθησία στις πρόσθετες ύλες

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και η L-Arginine σε κάψουλες περιέχει ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υδροχλωρική L-αργινίνη (85%), κέλυφος κάψουλας (ζελατίνη, φωτεινή ύλη(shellac), βαφές (οξείδια του σιδήρου και υδροξείδιο του σιδήρου), παράγοντας ελέγχου τουρσί (υδροξείδιο του αμμωνίου), παράγοντας ελέγχου τουρσί (υδροξείδιο του καλίου)], αντι-καλυμοδρομικοί παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες Ημερήσια δόση: 1 καψάκιο, αριθμός δόσεων στο προϊόν: 90 1 κάψουλα L-αργινίνη hirdocloride 1000 mg -εκ των οποίων L-αργινίνη 825 mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

11,50 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ