Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioΤech USA L-Arginine (90caps)

Αργινίνη
  • Παραγωγή ενέργειας στους μύες
  • Ανάπτυξη και επιδιόρθωσή στους μύες
  • Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Αυξάνει την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος
  • Παίζει σημαντικό ρόλο στη διάσπαση των κυττάρων, την επούλωση των πληγών, την απομάκρυνση της αμμωνίας από το σώμα, τη σωστή εντερική λειτουργία και την απελευθέρωση ορμονών

Επιλέξτε παραλλαγή:

14,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η L-Αργινίνη είναι απαραίτητη στην παραγωγή ενέργειας στους μύες και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους. Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διάσπαση των κυττάρων, την επούλωση των πληγών, την απομάκρυνση της αμμωνίας από το σώμα, τη σωστή εντερική λειτουργία και την απελευθέρωση ορμονών.

Εκτός των παραπάνω, η L-Αργινίνη απελευθερώνει το νιτρικό οξείδιο στο αίμα και παράλληλα διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία χαλαρώνοντας τα τοιχώματα τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της αρτηριακής πίεσης και αύξησης της ροής του αίματος στους μυς κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Αυτή η αυξημένη ροή αίματος, έχει ως αποτέλεσμα το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά να παρέχονται επαρκώς στους μυς και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας στη μείωση της βλάβης των μυών, στην γρηγορότερη επούλωση και στην μέγιστη απόδοσή τους.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ