Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Citrulline Malate (300gr)

Εξαντλήθηκε Κιτρουλλίνη (Σε Σκόνη)

Προτείνουμε το Citrulline Malate σε σκόνη εάν:

 • αθλείσαι σε σπορ αντοχής, όπου λαμβάνεται πριν από αυτά
 • είσαι αθλητής σωματικής διάπλασης
 • κάνεις λειτουργικές προπονήσεις
 • προτιμάς να κάνεις τις δικές σου μίξεις με συμπληρώματα σε σκόνη

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η L-κιτρουλίνη είναι ένα μη απαραίτητο (υπό όρους απαραίτητο) μικροθρεπτικό αμινοξύ, το οποίο δε μπορεί να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες από το σώμα, συνήθως σε περιπτώσεις μεγάλης έντασης, ως εκ τούτου η αναπλήρωση μπορεί να είναι απαραίτητη. Όταν έχουμε να κάνουμε με φρούτα, η κιτρουλίνη βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο καρπούζι, για παράδειγμα. Ο συνεργιστικός συνδυασμός του αμινοξύ L-κιτρουλίνης και μηλικού οξέως, είναι η L-μηλική κιτρουλίνη. Το μηλικό οξύ (μηλικό) είναι ένα οργανικό οξύ, το οποίο μπορεί να βρεθεί στη φύση (όπως στα μήλα, για παράδειγμα). Τα αμινοξέα L-αργινίνη και L-ορνιθίνη, δημιουργούνται από το αμινοξύ L-κιτρουλίνη.

Είναι μια δημοφιλής φόρμουλα στους αθλητές.

Ανά μερίδα (3,3 g σκόνη):

 • 3100 mg DL-μηλικής L-κιτρουλίνης

Προτείνουμε το Citrulline Malate σε σκόνη εάν:

 • αθλείσαι σε σπορ αντοχής, όπου λαμβάνεται πριν από αυτά
 • είσαι αθλητής σωματικής διάπλασης
 • κάνεις λειτουργικές προπονήσεις
 • προτιμάς να κάνεις τις δικές σου μίξεις με συμπληρώματα σε σκόνη

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA, έτσι και η Citrulline Malate παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Unflavored: L-κιτρουλίνη (46%), μηλικό οξύ, αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου).

Green apple flavored: L-κιτρουλίνη (46%), μηλικό οξύ (46%), άρωμα, γλυκαντικό (σουκραλόζη), ρυθμιστής οξύτητας (τρυγικό κάλιο), αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), βαφές (ταρτραζίνη **, ινδικοτίνη)

** Μπορεί να έχει επιβλαβή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή των παιδιών. Κατασκευάζεται σε ένα εργοστάσιο που παράγει επίσης τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, σέλινο, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

 1. Χωρίς ασπαρτάμη
 2. Χωρίς ΓΤΟ
 3. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου
 4. Vegan
 5. Χωρίς Γλουτένη
 6. Χωρίς Ζάχαρη 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανέμειξε 3.0 g σκόνης (μισό κουτάλι μέτρησης = 1 γεμάτο κουταλάκι τσαγιού) με 300 ml νερό. Χρησιμοποίησε ένα σέικερ! Μην ξεπερνάς τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ