Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Thermo Speed Hardcore (120caps)

Φόρμουλα Λιποδιάλυσης
  • Εξελιγμένη σύνθεση συστατικών
  • Προωθεί την λιποδιάλυση
  • Συμβάλλει στη διευκόλυνση του ελέγχου του σωματικού βάρους 

Επιλέξτε παραλλαγή:

38,00 € 45,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο νέος λιποδιαλύτης με την πιο εξελιγμένη σύνθεση συστατικών, η οποία προωθεί την λιποδιάλυση και συμβάλλει στη διευκόλυνση του ελέγχου του σωματικού βάρους.

Η καψαϊκίνη από το πιπέρι καγιέν ενισχύει την καύση του λίπους, και η νιασίνη συμβάλλει στην διατήρηση της σωστής ενεργητικότητας του μεταβολισμού. Ανακάλυψε την αποτελεσματικότητα που είναι γνωστή μέχρι τώρα μόνο στους επαγγελματίες της Ομάδας της Olimp.

Το παρασκεύασμα προορίζεται για σωματικά δραστήριους ενήλικες και αθλούμενους που έχουν ως στόχο τη γράμμωση και τη μείωση του σωματικού λίπους.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 103989-10-14


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1-3 κάψουλες ημερησίως – ανάλογα με το σωματικό βάρος.

Συνιστάται η ακόλουθη δοσολογία του προϊόντος:

  • σωματικό βάρος μέχρι 90 kg - 2 κάψουλες, μία 30 λεπτά πριν από το πρωινό γεύμα και την προπόνηση αντίστοιχα
  • πάνω από 90 kg - 3 κάψουλες, μία πριν από το πρωινό, πριν το μεσημεριανό και την προπόνηση αντίστοιχα. Κάθε φορά καταπίνετε με άφθονο νερό.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή συνιστάται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Προσοχή: Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (300 mg / 3 κάψουλες). Δεν συνιστάται σε παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες, άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση ή σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ