Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Green Coffee (120caps)

Πράσινος Καφές + Χρώμιο

BioTech USA Green Coffee (120caps)

Ο πράσινος καφές είναι εκχύλισμα που προέρχεται από ωμούς κόκκους καφέ,των οποίων το κύριο ενεργό συστατικό τους είναι το χλωρογενικό οξύ, συστατικό το οποίο διασπάται όμως με το ψήσιμο.

Προσθέσαμε και χρώμιο στο προϊόν, στοιχείο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, έτσι και το Green Coffee αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικώς επιλεγμένα υλικά.

Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

17,90 €

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ 65%, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, νερό, χρώματα (διοξείδιο του τιτανίου, σιδηροξείδια και υδροξείδια)], διογκωτικός παράγοντας (φωσφορικά ασβέστιο), αντισυσσωματικοί παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου), χλωριούχο χρώμιο (III)0. 004%. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καθημερινά 2 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό.Μην υπερβαίνετε την συνηστώμενη δοσολογία.

WARNINGS: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής! Περιέχει καφεΐνη (μέγιστο 100 mg / 2 κάψουλες). Δεν συνιστάται για παιδιά ή έγκυες γυναίκες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ