Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Biotech USA Thermo Drine Liquid (500ml)

Φόρμουλα Λιποδιάλυσης (Σε Υγρή Μορφή)
 • Συμπύκνωμα Λιποδιάλυσης και Ενέργειας με
 • Βιταμίνες
 • Καφεΐνη
 • Ταυρίνη
 • Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού
 • Λιποτροπικές ουσίες

Επιλέξτε παραλλαγή:

19,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Biotech Thermo Drine Liquid - Εξαιρετικά Θερμογενετικός Λιποδιαλύτης

Πρόκειται για ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμο συμπύκνωμα λιποδιάλυσης ταχείας απορρόφησης, με βιταμίνες, καφεΐνη , ταυρίνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και λιποτροπικά στοιχεία - ουσίες για εντατική μυϊκή άσκηση, ειδικά παρασκευασμένο για αφοσιωμένους αθλητές.

5 Δραστικές Ουσίες για Λιποδιάλυση και Ενέργεια πριν την άσκηση

Το Thermo Drine Liquid της Biotech περιέχει L-Καρνιτίνη, Καφεΐνη , Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, Χολίνη και Ινοσιτόλη. Αυτά τα πέντε συστατικά λιποδιάλυσης ενισχύουν την καύση λίπους ενώ σας προετοιμάζουν πνευματικά και σωματικά για την προπόνηση.

Βιοδιαθεσιμότητα και Απορρόφηση σε υγρή μορφή

Το Τhermo Drine Liquid είναι μοναδικό προεξασκητικό ρόφημα λιποδιάλυσης με εξαιρετικά ταχεία και αποτελεσματική δράση στο σώμα σας, η οποία γίνεται αισθητή αμέσως μετά την κατανάλωσή του.

Θερμοδυναμική και Αντιοξειδωτική Δράση

Το Thermo Drine Liquid της Biotech αυξάνει τα επίπεδα οξείδωσης λίπους και θερμογένεσης, έτσι ώστε το σώμα να καίει λίπος ως καύσιμο για να δημιουργηθεί θερμότητα. Οι πέντε δραστικές ουσίες του Thermo Drine Liquid έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική επίδραση. Επιπλέον, βοηθούν τα άτομα που ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή να απαλλαγούν από το λίπος.

 • Συμπύκνωμα Λιποδιάλυσης και Ενέργειας με
 • Βιταμίνες
 • Καφεΐνη
 • Ταυρίνη
 • Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού
 • Λιποτροπικές ουσίες
Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA έτσι και το Thermo Drine Liquid παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά. Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νερό, ξινιστικό υλικό: κιτρικό οξύ, βάση L-καρνιτίνης, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, διτρυγική χολίνη, ταυρίνη, ινουλίνη, καφεΐνη, γλυκουρονολακτόνη, ινοσιτόλη, γλυκαντικά: σουκραλόζη, ακεσουλφάμη-Κ. Συντηρητικό: σορβικό κάλιο, άρωμα, ασκορβικό οξύ, νικοτιναμίδιο, οξική τοκοφερόλη, χρώμα: E122, παντοθενικό ασβέστιο, πυριδοξίνη HCl, θειαμίνη HCl, ριβοφλαβίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη, κυανοκοβαλαμίνη. 


Η βιοτίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών. 


Η χολίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Η βιταμίνη Β2, Β3, Β5, Β6, Β12 και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαλύστε 10 ml του προϊόντος σε 200 ml νερό.

Πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα: Η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης μπορεί να προκαλέσει ευερεθιστότητα, αϋπνία και γρήγορο καρδιακό παλμό! 

Μην το καταναλώνετε τις 4 ώρες πριν πάτε για ύπνο, καθώς μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στον ξεκούραστο ύπνο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ