BioTech USA Desert (100caps)

BioTech USA Desert (100caps)

Ήρθε η ώρα για την παραλία ή είστε σε αγωνιστική σεζόν;

Σε κάθε περίπτωση, το νέο προϊόν Desert της BioTechUSA είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης έτοιμος να σας δώσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Το τελικό στάδιο της εμφάνισής σας επιτυνχάνεται μέσω του συνδυασμού μυών χωρίς υγρά και με την χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρών στο σώμα.

Ο κύριος στόχος της μείωσης αυτής είναι να μεγιστοποιηθεί η συνειδητή απώλεια λίπους, διατηρώντας παράλληλα την υφιστάμενη μυϊκή μάζα. Το κλειδί για την επίτευξη ενός τέτοιου αποτελέσματος δεν γίνεται κατά κύριο λόγο σωστά μόνο με τη χρήση των μηχανημάτων στο γυμναστήριο. Η λύση βρίσκεται στο σχεδιασμό και την αυστηρή τήρηση του πρόγράμματος, της ιδανικότερης ημερήσιας διατροφής, καθώς και στην σωστή λήψη υγρών.

• H περιεκτικότητα του προϊόντος σε μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και της κανονικής απόδοσης ενέργειας των μεταβολικών διεργασιών.

• Το περιεχομένου του προϊόντος σε μαγνήσιο και κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στην διατήρηση της φυσιολογικης ψυχολογικής λειτουργίας.

• Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε κάλιο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, έτσι και το Desert αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικώς επιλεγμένα υλικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

διογκωτικός παράγοντας (θειικά κάλιο), οξείδιο του μαγνησίου, πικραλίδα (Taraxacum officinale) σκόνη ρίζας, κέλυφος κάψουλας (ζελατίνη, στίλβωση (shellac), ουσίες που ρυθμίζουν το τουρσί (υδροξείδιο του αμμωνίου, υδροξείδιο του καλίου), βαφές (οξείδια του σιδήρου και υδροξείδιο του σιδήρου)], εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis), σκόνη φύλλων μαϊντανό (πετροσελίου) φύλλα, κοινή σκόνη μούρου κωνικού αρκεύθου (Juniperus communis), ουσίες κατά της καλατσοποίησης (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δραστικές ουσίες I Ημερήσια δόση: 2x1 κάψουλες I Αριθμός ημερήσιων δόσεων στο προϊόν: 50 

Ανά 2 κάψουλες NRV* (σε 2 κάψουλες) Μαγνήσιο (από οξείδιο του μαγνησίου) 200 mg 53% Σκόνη ρίζας πικραλίδας 300 mg ** Κοινή σκόνη κώνου αρκεύθου 120 mg ** Σκόνη φύλλων μαϊντανό 200 mg ** Καφεΐνη (πράσινο τσάι από εκχύλισμα φύλλων) 100 mg ** *NRV: Ημερήσια τιμή αναφοράς πρόσληψης για ενήλικες. **: Η τιμή NRV δεν έχει καθοριστεί.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

17,90 €
Please select variants first

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ