Από το 1990

Olimp Gold-Vit C 1000 (20tabs)

PureWay Βιταμίνη C (Σε Αναβράζοντα Δισκία)
  • Σε μορφή αναβραζόντων δισκίων
  • Υψηλή δόση της νέας γενιάς βιταμίνης C PureWay-C
  • Πατενταρισμένη μορφή της βιταμίνης C
  • Φιλικά προς το στομάχι
  • Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για το σώμα
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

8,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Gold-Vit C 1000 (20tabs)

Το GOLD-Vit C 1000 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή αναβραζόντων δισκίων που περιέχουν μια υψηλή δόση της νέας γενιάς βιταμίνης C PureWay-C®. Η PureWay-C® είναι μια πατενταρισμένη μορφή της βιταμίνης C -[μικροενθυλακωμένο συγκρότημα L-ασκορβικού οξέος και φυσικό κερί (μεταβολίτες λίπους)] - τα οποία είναι φιλικά προς το στομάχι. Το προϊόν περιέχει γλυκαντικές ουσίες.
Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για το σώμα, επειδή:

- το σώμα δεν είναι σε θέση να την παράγει

- συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την ενίσχυση της φυσικής ανοσίας του σώματος

- συμβάλλει επίσης στην διατήρηση της ορθής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη φυσική άσκηση (ευεργετικό αποτέλεσμα που λαμβάνεται κατά τη χρήση μιας δόσης 200 mg επιπλέον προς τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης C)

- είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλές βιοχημικές και μεταβολικές διεργασίες

- συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου και έτσι στη σωστή λειτουργία των οστών, των δοντιών, των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων

- βοηθά στην προστασία των κυττάρων έναντι οξειδωτικού στρες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Προϊόν που προορίζεται για χρήση κατά τη διάρκεια μειωμένης ανοσίας (περίοδος από φθινόπωρο έως χειμώνα), για τους ενήλικες που έχουν αυξημένη ανάγκη για βιταμίνη C (π.χ. κατά τη διάρκεια του στρες), συνιστάται ιδιαίτερα για τα άτομα που εκτελούν βαριά σωματική εργασία, αναψυχής και για επαγγελματίες αθλητές.

Συστατικά: PureWay-C® (1111mg) (μικροενθυλακωμένο συγκρότημα L-ασκορβικού οξέος και φυτικό κερί (μεταβολίτες λίπους), Βιταμίνη C, Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών (25mg).


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 ταμπλέτα Βιταμίνη C: 1000mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαλύστε 1 δισκίο σε 200 ml νερού.


Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.
Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστώνται.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του. Οι άνθρωποι με νεφρολιθίαση (οξαλικό ή ουρική αρθρίτιδα), διαταραχή του μεταβολισμού του σιδήρου (μεσογειακή αναιμία, αιμοχρωμάτωση), οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό πριν από τη χρήση αυτού του συμπληρώματος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ