Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Vitamin C 1000 (100tabs)

Βιταμίνη C + Εκχυλίσματα
 • Ισχυρή δόση βιταμίνης C
 • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Προστατεύει από τη γρίπη και ιούς

Επιλέξτε παραλλαγή:

13,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 • Πολλαπλές πηγές βιταμίνης C 
 • Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C 
 • Οικονομική συσκευασία 
 • Ένα δισκίο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη C από διάφορες πηγές!

Αυτό το προϊόν είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα βιταμίνης C για όλους και χάρη στη μορφή του δισκίου, είναι εύκολο να χορηγηθεί.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε την πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων εκτός από τα τρία βασικά μακροθρεπτικά συστατικά (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπος), αλλά δεν είναι εύκολο να καλύψετε τις ανάγκες μόνο από τρόφιμα (κυρίως λαχανικά και φρούτα). 

Το Vitamin C 1000 Bioflavonoids είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα βιταμίνης C για όλους και χάρη στη μορφή του δισκίου, είναι εύκολο να χορηγηθεί. Όπως υποδηλώνει το όνομα του προϊόντος, περιέχει 1000 mg L-ασκορβικού οξέος, δηλ. βιταμίνη C.

Από όλες τις βιταμίνες, η βιταμίνη C είναι η πιο δημοφιλής - κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Είναι επίσης δύσκολο να απαριθμήσουμε τις πολλές και σημαντικές φυσιολογικές λειτουργίες του σώματός μας στις οποίες παίζει ρόλο. 

 • Πρώτον, συμμετέχει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το κάνει επίσης κατά τη διάρκεια ή μετά από έντονη άσκηση. 
 • Επιπλέον, συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου, διατηρώντας έτσι φυσιολογικά οστά, χόνδρους, ούλα, δόντια και δέρμα
 • Συμβάλλει επίσης στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στις μεταβολικές διεργασίες που παράγουν ενέργεια, στη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας, αλλά και στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, καθώς και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

Εκτός από το ασκορβικό οξύ, η Βιταμίνη C 1000 Bioflavonoids περιέχει επίσης και άλλα χρήσιμα ενεργά συστατικά, όπως η σκόνη αγριοτριανταφυλλιάς και σαμπούκου, τα οποία επάξια είναι για την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C. 

Το Elder περιέχει 36 mg βιταμίνης C, ενώ το τριαντάφυλλο περιέχει 426 mg βιταμίνης C ανά 100 g. (Η περιεκτικότητα της πάπρικας σε βιταμίνη C είναι 242,5 mg / 100 g). 

Προκειμένου να αυξηθεί η περιεκτικότητα σε ενεργό συστατικό, προσθέσαμε επίσης στο προϊόν σκόνη φλούδας λεμονιού που περιέχει πολύτιμα βιοφλαβονοειδή. 

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, έτσι και η Vitamin C αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

L-ασκορβικό οξύ, διογκωτικός παράγοντας (γέλη κυτταρίνης), άμυλο αραβοσίτου, επικάλυψη {σταθεροποιητές [συμπολυμερές μοσχευμάτων πολυ (βινυλικής αλκοόλης) -πολυ (αιθυλενογλυκόλη), πολυβινυλική αλκοόλη], αντισυσσωματικοί παράγοντες (ταλκ, μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέα)}, παρασκεύασμα φυτικής σκόνης (σκόνη τριαντάφυλλου 1,7%, μαλτοδεξτρίνη, σκόνη σαμπούκου 0,24%), σκόνη φλούδας λεμονιού 2,4%, αντισυσσωματικά (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου). 


Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

 1. Χωρίς γλουτένη
 2. Χωρίς ΓΤΟ
 3. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου
 4. Vegan

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως συμπλήρωμα διατροφής παίρνετε 1 ταμπλέτα καθημερινά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ