Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Vitamin C Effervescent (20tabs)

Βιταμίνη C (Σε Αναβράζοντα Δισκία)
 • Περιέχει 1000 mg βιταμίνης C ανά μερίδα
 • Χωρίς λακτόζη
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς ζάχαρη

Επιλέξτε παραλλαγή:

6,50 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έχετε εντατικές προπονήσεις και θα θέλατε να έχετε λίγη υποστήριξη για το σώμα σας; Νιώθετε ότι τα αποθεματικά σας έχουν μειωθεί και θέλετε να τα ανεβάσετε; Ή θα θέλατε απλώς να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα; Όλα τα άλλα θα μπορούσαν να βοηθηθούν από τη βιταμίνη C. Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C του προϊόντος υποστηρίζει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια ή μετά από εντατικές ασκήσεις. Επιπλέον, υποστηρίζει τον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνων, και μέσω αυτού, τη διατήρηση μιας φυσιολογικής κατάστασης και τη λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών. Εκτός αυτού, η βιταμίνη C υποστηρίζει την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Η βιταμίνη C μπορεί να διασφαλιστεί στον οργανισμό μας μέσω πολλών φυσικών πόρων, για παράδειγμα, καταναλώνοντας διαφορετικά είδη εσπεριδοειδών (πορτοκάλι) ή λαχανικών (πάπρικα). Επιπλέον, για να υποστηρίξουμε την πρόσληψη βιταμίνης C, μια ιδανική επιλογή είναι να καταναλώνουμε αναβράζοντα δισκία BioTechUSA βιταμίνης C, τα οποία περιέχουν 1000 mg βιταμίνης C ανά μερίδα, και τα οποία θα μπορούσαν να καταναλωθούν με τη μορφή ενός δροσιστικού ποτού κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού το πάρετε διαλυμένο σε νερό.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΤΗΣ BIOTECH USA;

 • για εκείνους, που θα ήθελαν να υποστηρίξουν την πρόσληψη βιταμίνης C με τη μορφή ενός υπέροχου ποτού
 • για εκείνους που αναζητούν αναβράζοντα δισκία χωρίς ζάχαρη
 • για εκείνους που δεν τους αρέσουν τα χάπια ή οι κάψουλες

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ANABRAZONTA ΔΙΣΚΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΤΗΣ BIOTECH USA;

Η καθημερινή μερίδα (1 κομμάτι αναβράζον δισκίο) περιέχει:

 • 1000 mg βιταμίνης C

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤA AΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C BIOTECH USA;

Πάρτε 1 κομμάτι αναβράζον δισκίο την ημέρα με 200ml νερού. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια αναλώσιμη ποσότητα!

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής! Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά!

Προειδοποίηση: Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτικό αποτέλεσμα.

Τα αναβράζοντα δισκία βιταμίνης C, όπως και όλα τα άλλα προϊόντα BioTechUSA, περιέχουν ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα περιεχόμενα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Οξύ τροφίμων (κιτρικό οξύ), L-ασκορβικό οξύ, ρυθμιστής οξύτητας (όξινο ανθρακικό νάτριο), παράγοντας διόγκωσης (σορβιτόλη), αντισυσσωματικός παράγοντας (πολυαιθυλενογλυκόλη), μαλτοδεξτρίνη, γλυκαντικό (σουκραλόζη), φυσικό άρωμα, σταθεροποιητής (αραβικό κόμμι), χρώμα (ριβοφλαβίνη).


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτικό αποτέλεσμα.

 1. Χωρίς γλουτένη
 2. Vegan
 3. Χωρίς ΓΤΟ
 4. Χωρίς λακτόζη
 5. Χωρίς ζάχαρη (Ο ισχυρισμός χωρίς ζάχαρη ισχύει για το έτοιμο προς κατανάλωση ποτό (<0,5 g ζάχαρη / 100 ml έτοιμο προς κατανάλωση ποτό).)

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 κομμάτι αναβράζον δισκίο την ημέρα με 200 ml νερού. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια αναλώσιμη ποσότητα!

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής! Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά!

Προειδοποίηση: Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτικό αποτέλεσμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ