Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Τα 7 Καλύτερα Λιποδιαλυτικά Biotech USA

2021-08-22

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ.

Λιποδιαλυτικά και Επιστήμη

Η ραγδαία πρόοδος της επιστήμης μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε όλο και πιο αποτελεσματικά διαιτητικά συμπληρώματα ώστε να υποστηρίξουν τη διατροφή μας. Με τις συνεχόμενες υποχρεώσεις όπως δουλειά, σπουδές ή οικογένεια είναι δύσκολο να προσέχεις να δίνεις στο σώμα σου ότι χρειάζεται την κατάλληλη στιγμή, στη κατάλληλη ποσότητα και ποιότητα. 

Ξέχνα όλες αυτές τις ανούσιες, μονοδιάστατες, εξαντλητικές και στο πόδι δίαιτες. Μόνο μια ισορροπημένη διατροφή την οποία ενισχύεις με τα κατάλληλα διαιτητικά συμπληρώματα, θα σου δώσει πραγματική λύση. 

Θερμίδες

Μπορείς να αυξήσεις τις θερμίδες που καις κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, επιταχύνοντας έτσι το Ρυθμό απώλειας βάρους, αλλά επίσης κάποια λιποδιαλιτικα προϊόντα μπορούν να σε βοηθήσουν μειώνοντας την όρεξη σου για φαγητό ή εμποδίζοντας την απορρόφηση των θερμίδων που λαμβάνετε, μετατρέποντας αυτές τις θερμίδες σε ενέργεια που σας δίνει ώθηση. 

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τα συμπληρώματα διαχείρισης βάρους, καθώς συνήθως περιέχουν ενεργά φυσικά συστατικά που υπάρχουν ήδη στο σώμα σου αλλά όχι στην απαιτούμενη ποσότητα πρόσληψης καθώς δεν αρκούν μόνο οι τροφές

Επίσης κράτα στο μυαλό σου ότι πρέπει να τα λαμβάνεις τακτικά και τη σωστή στιγμή για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς η αμέλεια μπορεί να σου υποβαθμίσει την προσπάθεια.

Πώς να διαλέξω ένα λιποδιαλυτικο; - 4 Tips

Εάν τελικά αποφάσισες ότι θες να χάσεις βάρος, και είσαι διατεθειμένος να δώσεις χρόνο και ενέργεια σε αυτή σου την προσπάθεια, ετοιμάζοντας τα γεύματα που χρειάζεσαι, μετρώντας τις θερμίδες που χρειάζεσαι και κάνοντας την απαραίτητη φυσική άσκηση, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να βοηθήσεις αυτή σου την προσπάθεια με ένα λιποδιαλιτικο. 

TIP 1

Αν παραλείψεις κάτι από τα παραπάνω πιθανώς δεν θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι λαμβάνοντας μόνο λιποδιαλιτικα χωρίς να κάνεις καμιά άλλη προσπάθεια δεν είναι αρκετό ώστε να χάσεις αποτελεσματικά βάρος. Τα διαιτητικά συμπληρώματα είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια, αλλά δεν μπορούν θεωρηθούν πιο σημαντικά από όλες τις υπόλοιπες ενέργειες που χρειάζεται να κάνεις για να χάσεις αποτελεσματικά κιλά.

TIP 2

Όταν σκέφτεσαι ποιο είναι το κατάλληλο λιποδιαλιτικο για σένα, καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη σου το τρόπο ζωής σου και την κατάσταση της υγείας σου. Τι έχει προκαλέσει στο σώμα σου να έχεις περισσότερα κιλά και γιατί θες να χάσεις βάρος; Εάν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, πρέπει να συμβουλευτείς το γιατρό που συνεργάζεσαι πρώτα.

TIP 3

Εάν ξέρεις ότι τα περιττά κιλά οφείλονται απλά σε τεμπελιά ένα λιποδιαλιτικο το οποίο σου προσφέρει ενέργεια είναι το κατάλληλο για εσένα. Εάν έχεις ασταμάτητη όρεξη, καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα λιποδιαλιτικο που σου μειώνει την όρεξη. Εάν δεν μπορείς να κάνεις αρκετή φυσική άσκηση, διάλεξε ένα που αυξάνει την χρήση της ενέργειας σου. 

TIP 4

Εάν προσλαμβάνεις υπερβολικά μεγάλες ποσότητες από ένα συστατικό και δεν μπορείς να βρεις τρόπο να το μειώσεις, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λιποδιαλιτικο που μειώνει την απορρόφηση του. Φυσικά κάτι τέτοιο συνιστάται μόνο περιστασιακά. Εάν ασχολείσαι με αθλητισμό και θες να αυξήσεις την καύση λίπους, θα βρεις επίσης τη λύση στα λιποδιαλιτικα. Ακόμα θα βρεις τη κατάλληλη εναλλακτική αν ψάχνεις για ένα συμπλήρωμα ώστε να αντικαταστήσεις κάποιο γεύμα με συμπλήρωμα χαμηλών θερμίδων που περιέχει επίσης τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Φυσικά δραστικά συστατικά στα λιποδιαλιτικα

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα περισσότερα λιποδιαλιτικα περιέχουν φυσικά δραστικά συστατικά. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή συστατικά προϊόντων είναι τα παρακάτω :

L-Carnitine + Chrome 500 ml

Και η καρνιτινη αλλά και το χρώμιο υπάρχουν φυσικά στο σώμα σου. Για την ακρίβεια, η L-Καρνιτινη είναι ένα δραστικό συστατικό που μετατρέπει τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται από τα αποθέματα λίπους σε ενέργεια του σώματος χρησιμοποιώντας φυσικούς φούρνους, τα μιτοχόνδρια. Το σώμα σας μπορεί πιο εύκολα να απαλλαγεί από το λίπος όταν δεν υπάρχει κίνδυνος αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης - όπως απελευθέρωση υδατανθράκων από τα αποθέματα ή αντίστροφα, μεταφορά ζάχαρης από το αίμα στα αποθέματα - λόγω απότομης μείωσης ή αύξησης του σακχάρου στο αίμα Τα σωστά και σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα αποτελούν βασικό κριτήριο απώλειας βάρους. Το χρώμιο είναι το συστατικό που βοηθάει στη ρύθμιση αυτών των επιπέδων.

HCA

Το HCA (υδροξυκιτρικό οξύ) είναι το εκχύλισμα του Garcinia Cambogia. Το HCA

μπλοκάρει τη λειτουργία ενζύμου που είναι υπεύθυνο για τη μεταμόρφωση των υδατανθράκων σε λίπος.. Επόμενως την επόμενη φορά που θα βγεις να διασκεδάσεις ή θα βρεθείς σε ένα τραπέζι, και θα ξέρεις ότι ίσως φας περισσοτέρους υδατάνθρακες από ότι σου επιτρέπει κανονικά η δίαιτα σου, σκέψου να χρησιμοποιήσεις το HCA, το οποίο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την μεταμόρφωση των υδατανθράκων σε λίπος.

ALC

Η Ακετυλική L-Καρνιτίνη είναι ένα ενεργό συστατικό, ο εστέρας οξικού οξέος της L-Καρνιτίνης. Η L-Καρνιτίνη είναι μια χημική ένωση που περιέχει αμινοξέα, που επίσης δημιουργούνται φυσιολογικά από το ανθρώπινο σώμα. Καθώς η Kαρνιτίνη είναι μία χημική ένωση του διαβιβαστικού συστήματος των λιπαρών οξέων, η ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στα λιπαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω αυτού, και ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο ώστε να μετατραπεί το λίπος σε ενέργεια. Ο ψευδάργυρος συντελεί στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα. Ο ψευδάργυρος συντελεί επίσης και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών στοιχείων, και ως εκ τούτου, έχει μια καίρια φυσιολογική λειτουργία.

THERMO DRINE

Τα θερμογενετικα λιποδιαλιτικα περιέχουν διεγερτικά τα οποία αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος μερικούς δεκαδικούς αριθμούς, κάτι το οποίο απαιτεί περισσότερη ενέργεια από το σώμα σας, με αποτέλεσμα να καίει θερμίδες. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να χάσεις κιλά χωρίς κάποια φυσικά άσκηση αλλά φυσικά καλύτερο είναι να υπάρχει ένας συνδιασμός αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Συνιστάται να λαμβάνεται το πρωϊ, μετά το πρωινό ξύπνημα ή πριν τη γυμναστική. Είναι επίσης αποτελεσματικό όταν θέλεις να απαλλαγείς από λίγα κιλά. Τα θερμογενετικα λιποδιαλιτικα δεν συνιστώνται σε άτομα που έχουν θέμα με το κυκλοφοριακό τους σύστημα.

SUPER FAT BURNER

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Super Fat Burner είναι από τις πιο δημοφιλής λιποτροπικες φόρμουλες: Είναι μια σύνθεση 14 συστατικών

Έχει μια μίξη ενεργών συστατικών, τα οποία δεν είναι διεγερτικά, οπότε μπορεί να συνδυαστεί και με θερμογενετικα λιποδιαλιτικα. Είναι επίσης αποτελεσματικό αν έχετε κυκλοφοριακά προβλήματα ή πολύ περιττά κιλά. Η L-Καρνιτινη που περιέχει συνεισφέρει στο κάψιμο του λίπους

Επίσης τα συστατικά του περιέχουν HCA, στο οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω στο άρθρο, όπως επίσης και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Λόγω της ιδιότητας του να αυξάνει τον μεταβολισμό, το Super Fat Burner είναι μια καλή προσθήκη στη δίαιτα σας.

ULTRA LOSS

Το Ultra Loss είναι ένα μείγμα αντικατάστασης γεύματος με περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες 50%, με προστιθέμενες βιταμίνες και διαιτητικές ίνες, που είναι τώρα διαθέσιμες για γυναίκες σε βελτιωμένη έκδοση χωρίς ζάχαρη και λακτόζη.

Με ένα σύμπλεγμα υδατανθράκων, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη της Ultra Loss συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και των κανονικών οστών. Εκτός από άλλες βιταμίνες και ασβέστιο, το προϊόν περιέχει επίσης μαγνήσιο, βιταμίνη Β12 και νιασίνη. Το μαγνήσιο συμβάλλει στην κανονική σύνθεση πρωτεϊνών, στην κανονική λειτουργία των μυών και στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η νιασίνη και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Οι επιθυμίες των κυριών επικεντρώνονται κυρίως στην απώλεια βάρους. Αναμιγνύεται με νερό, το Ultra Loss περιέχει μόνο 106 θερμίδες και μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια στη διατροφή σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αντικαταστήσετε το δείπνο σας, ακόμη και κάθε βράδυ, και δεδομένου ότι είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από γευστικές γεύσεις, ποτέ δεν θα το βαρεθείτε.

DESERT

Ήρθε η ώρα για την παραλία ή είστε σε αγωνιστική σεζόν; Σε κάθε περίπτωση, το νέο προϊόν Desert της BioTechUSA είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης έτοιμος να σας δώσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Το τελικό στάδιο της εμφάνισής σας επιτυνχάνεται μέσω του συνδυασμού μυών χωρίς υγρά και με την χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρών στο σώμα.Ο κύριος στόχος της μείωσης αυτής είναι να μεγιστοποιηθεί η συνειδητή απώλεια λίπους, διατηρώντας παράλληλα την υφιστάμενη μυϊκή μάζα. Το κλειδί για την επίτευξη ενός τέτοιου αποτελέσματος δεν γίνεται κατά κύριο λόγο σωστά μόνο με τη χρήση των μηχανημάτων στο γυμναστήριο. Η λύση βρίσκεται στο σχεδιασμό και την αυστηρή τήρηση του πρόγράμματος, της ιδανικότερης ημερήσιας διατροφής, καθώς και στην σωστή λήψη υγρών. • H περιεκτικότητα του προϊόντος σε μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και της κανονικής απόδοσης ενέργειας των μεταβολικών διεργασιών.

• Το περιεχομένου του προϊόντος σε μαγνήσιο και κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στην διατήρηση της φυσιολογικης ψυχολογικής λειτουργίας.

• Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε κάλιο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος.

Μεγιστοποίηση κάψιμο λίπους

Χρησιμοποίησε το κίνητρο που έχεις τώρα και κάνε τη καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φτάσεις το στόχο σου. Εάν ο γιατρός σου σού έχει δώσει το πράσινο φως επίσης σταματά να χασομερας και διάλεξε τον συνδυασμό λιποδιαλιτικων που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ένα βέλτιστο πρόγραμμα διατροφής μαζί με τουλάχιστον τρεις προπονήσεις την εβδομάδα είναι ένα καλό πρόγραμμα για να χάσεις βάρος. Επιπλέον μπορείς να ενισχύσεις την προσπάθεια σου χρησιμοποιώντας L- Καρνιτινη τη περίοδο της γυμναστικής σου, να κάψεις περισσότερες με κάποιο θερμογενετικο λιποδιαλιτικο, να βοηθήσεις το πεπτικό σου σύστημα με βιταμίνες και μέταλλα και να σιγουρευτείς ότι τρως τα απαραίτητα γεύματα χαμηλών θερμίδων το βράδυ.

Πηγή : https://en.biotechusa.com/news/the-7-best-fat-burner-supplements/


ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ