Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

USN Micronized Glutamine (500gr)

100% Γλουταμίνη
  • 100% Καθαρή L-Γλουταμίνη
  • Απαραίτητο Αμινοξύ Βασικό για την Αποκατάσταση
  • Υποστηρίζει το Ανοσοποιητικό Σύστημα
  • Εξαιρετική Ποιότητα
  • Μυϊκή Αποκατάσταση
  • Αντικαταβολικές Ιδιότητες

Επιλέξτε παραλλαγή:

33,00 € 40,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

USN Micronized Glutamine (500gr)

- Απαραίτητο αμινοξύ βασικό για την αποκατάσταση
- Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
- Εξαιρετική ποιότητα

Η L-Γλουταμίνη χρησιμοποιείται κυρίως για να προωθήσει την μυϊκή αποκατάσταση, ιδιαίτερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προπονήσεων. Με αυτόν τον τρόπο η άσκηση σας μπορεί να ενταθεί σε συντομότερα χρονικά διαστήματα εξασφαλίζοντας σας καλύτερα οφέλη και αποτελεσματικότητα.


Η συχνή άσκηση όμως μπορεί να αποδυναμώσει την άμυνα του οργανισμού σας και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα σας έχει μεγαλύτερη ανάγκη για L-Γλουταμίνη. Τα συνήθη συμπτώματα της υπερβολικής προπόνησης μπορεί να εμφανιστούν ως μια πτώση στην απόδοση σας. Με την L-Γλουταμίνη, μπορείτε να τα αποφύγετε γιατί έχει επίσης την ιδιότητα να ενδυναμώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επιπλέον, έχει αντικαταβολικές ιδιότητες αναστέλλοντας τη διάσπαση του μυϊκού ιστού από τον οργανισμό για την χρήση του ως ενέργεια και επίσης ενισχύει την απορρόφηση των υγρών και των θρεπτικών συστατικών από τα μυϊκά κύτταρα.

Η Micronized Glutamine είναι ένα προϊόν που σας προσφέρει 100% καθαρή L-Γλουταμίνη υψηλής ποιότητας και απορρόφησης για να εξασφαλίζετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους προπονητικούς σας στόχους.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αλλεργιογόνα: Παράγεται σε εγκαταστάσεις όπου γίνεται επεξεργασία σόγιας, αγελαδινό γάλα και αυγά. Μπορεί επίσης να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, άλλων εδώδιμων καρπών ή οστρακοεϊδών.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 2.5g L-Γλουταμίνη: 2.5 g


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρε μια μερίδα (1 κουταλάκι 2,5g) 2 με 5 φορές την ημέρα μαζί με νερό.
Μια μερίδα πριν και μια μετά την προπόνηση.
Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρε τουλάχιστον μια μερίδα πριν τον ύπνο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ