Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Look Good Naked Glutamine (300gr)

100% Γλουταμίνη
  • Συμβάλλει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών
  • Ελαχιστοποιεί τον καταβολισμό των μυών
  • Συμβάλλει στην ταχύτερη και καλύτερη αποκατάσταση
  • Αυξάνει την ικανότητά σας να εκκρίνετε την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την ανάπτυξη των μυών
  • Βοηθά να διατηρήσετε υγιές το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Επιλέξτε παραλλαγή:

22,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η γλουταμίνη είναι ένα από τα αμινοξέα του οργανισμού το οποίο παράγεται από το γλουταμικό οξύ και αποθηκεύεται κατά βάση στους μύες (75%) αλλά και στους πνεύμονες, στο ήπαρ, στον εγκέφαλο και το στομάχι. Η γλουταμίνη αποτελείται κατά 19% άζωτο και αποτελεί τον κύριο μεταφορέα του αζώτου το οποίο συμμετέχει στην παραγωγή άλλων αμινοξέων, στα μυϊκά σας κύτταρα.

Τα αποθέματα της γλουταμίνης πέφτουν σημαντικά όταν ο οργανισμός βρίσκεται υπό καταβολικές στρεσογόνες συνθήκες, όπως πχ κάποια εγχείρηση ή έντονη γυμναστική. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπόνησης, τα επίπεδα γλουταμίνης στο σώμα σας εξαντλούνται σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να χρειαστεί ακόμη και 6 ημέρες για να επιστρέψουν στο κανονικό, κάτι το οποίο μειώνει τη δύναμη, την αντοχή και την μετέπειτα ανάκαμψη των μυών σας.

Επομένως αν θέλετε τη βέλτιστη δυνατή απόδοση, η αναπλήρωση των αποθεμάτων γλουταμίνης του σώματος είναι απαραίτητη για πάρα πολλούς λόγους. Αρχικά, η γλουταμίνη συμμετέχει στην πρωτεϊνική σύνθεση και ελαχιστοποιεί τη διάσπαση των μυών. Επίσης βοηθά στη διατήρηση του όγκου ενυδάτωσης των κυττάρων και στην επιτάχυνση θεραπείας και αποκατάστασης τραυμάτων. Επομένως θα μειωθούν οι μυϊκές κράμπες ή πόνοι καθώς και η κόπωση της επόμενης ημέρας, οπότε θα μπορέσετε να κάνετε καθημερινές προπονήσεις.

Σύμφωνα με έρευνες η γλουταμίνη μπορεί να σας βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων αυξητικής ορμόνης η οποία βοηθά στον μεταβολισμό του σωματικού λίπους και υποστηρίζει την ανάπτυξη νέας μυϊκής μάζας.

Η Γλουταμίνη της look good naked προέρχεται από φυσικές πηγές και δεν είναι συνθετική.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ιδανικά πρέπει να καταναλώνετε την γλουταμίνη αμέσως μετά την προπόνηση σας και πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. (Δεδομένου ότι το σώμα σας μπαίνει σε ανάρρωση κατά τη διάρκεια του ύπνου, η επιπλέον γλουταμίνη θα βοηθήσει για πιο γρήγορη ανάκαμψη.) 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ