Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp L-Glutamine (250gr)

100% Γλουταμίνη
  • 100% καθαρή φαρμακευτική, micronised μορφή γλουταμίνης
  • Συμβάλλει στην ισορροπία αζώτου
  • Σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών
  • Εύκολα απορροφήσιμη
  • Αυξάνει την ανάπτυξη της δύναμης
  • Αυξάνει την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
  • Εμφανίζει ισχυρή αντι-καταβολική δράση

Επιλέξτε παραλλαγή:

20,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp L-Glutamine (250gr)

Η OLIMP L - Glutamine Powder είναι ένα προϊόν που περιέχει 100 % καθαρή φαρμακευτική, micronised μορφή γλουταμίνης - ένα αμινοξύ που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στους μυς και στο πλάσμα.

H Γλουταμίνη είναι το πιο σημαντικό αμινοξύ για την προσαρμογή του μυϊκού ιστού. Αποθηκεύει οργανικό άζωτο το οποίο συμβάλλει στην ισορροπία αζώτου. Διανέμει αμινομάδες για τρανσαμίνωση για τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών. Η Γλουταμίνη αποτελεί πάνω από το 60 % των αποθεμάτων των ελεύθερων αμινοξέων στα μυϊκά κύτταρα και πάνω από το 20% των αμινοξέων που βρίσκονται στο σώμα. Η micronised L -γλουταμίνη είναι μια μορφή η οποία είναι πιο εύκολα απορροφήσιμη και πολύ πιο δραστική από τις παραδοσιακές γλουταμίνες και γλουταμίνες πεπτιδίων. 

Η OLIMP L - Glutamine Powder - μικρονισμένη, αυξάνει την ανάπτυξη της δύναμης και της μυϊκής μάζας, εμφανίζει ισχυρή αντι-καταβολική δράση και αναστέλλει τη δραστηριότητα των λυσοσωματικών ενζύμων που καταστρέφουν τις μυϊκές πρωτεΐνες, μετατρέπεται σε γλουταθειόνη και ανυψώνει το επίπεδο της ουσίας αυτής, ακόμη και σε ποσοστό 40%. 

Ως αντιοξειδωτικό, η γλουταθειόνη σταθεροποιεί τις λυσοσωματικές μεμβράνες και αναστέλλει την απελευθέρωση λυσοσωματικών καταβολικών ενζύμων. Ως μόριο μεταφοράς των αμινοξέων στον γ-γλουταμυλικό κύκλο, διευκολύνει τη σύνθεση των πρωτεϊνών και συμβάλλει στην θετική ισορροπία του αζώτου. Αυξάνει την ενυδάτωση των κυττάρων και τις αποθήκες γλυκογόνου των μυών. Αυξάνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης, μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, επιταχύνει τη μείωση του λιπώδους ιστού, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της κόπωσης και μειώνει τα επίπεδα γαλακτικού οξέος.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100%L-γλουταμίνη σε μορφή σκόνης.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 4g Ενέργεια: 68 kJ / 16 kcal Πρωτεΐνη: 0g Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 0g Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 0g Αλάτι: 0,01g L-Γλουταμίνη: 4g


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 4 g σκόνης 2-3 φορές την ημέρα - πριν το πρωινό, μετά την προπόνηση και πριν τον ύπνο. Προσθέστε 4 g (1½ κουταλιές) σκόνης σε 100 ml νερού.


Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. 

Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά και νέους. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ