Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Force USA G3 (Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης)

  • Το Force USA G3 είναι το τέλειο, εισαγωγικού επιπέδου, All-In-One Trainer. Συνδυάζει Κλωβό Δύναμης, Functional Trainer, Μηχανή Smith, Μονόζυγο, Core Trainer και Πρέσα Ποδιών στον χώρο που καταλαμβάνει ένας Κλωβός Δύναμης
  • Αποκτήστε δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων από 75 ασκήσεων με 1 μηχάνημα εκγύμνασης
2.550,00 € 3.050,00 €

Force USA™

Η Εταιρεία

Στόχος της Force USA είναι ο σχεδιασμός μηχανημάτων δυναμικής εξαιρετικής ποιότητας, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ακόμη και οι συσκευασίες μας ελέγχονται ώστε να είμαστε βέβαιοι πως τα προϊόντα μας θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια. Κορυφαία ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Αυτό σημαίνει Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Με μια ματιά

Force USA G3 All-In-One-Trainer

Το G3 All-In-One Trainer παρέχει ασύγκριτη ποικιλία προπόνησης με Μηχανή Smith, Σύστημα Crossover, Μονόζυγο, Πρέσα Ποδιών και πολλά ακόμη στο χώρο που καταλαμβάνει ένας Κλωβός Δύναμης!

Ο σχεδιασμός του για εξοικονόμηση χώρου με ενσωματωμένα σημεία αποθήκευσης για τις μπάρες, τους δίσκους και τα προσαρτήματά σας, σας βοηθά να διατηρείτε τον χώρο σας τακτοποιημένο, καθαρό και ασφαλή.

Crossover

Σύστημα Crossover

Το ενσωματωμένο σύστημα crossover ρυθμίζεται σε 22 θέσεις ύψους και σας επιτρέπει να εκτελείτε πάνω από 75 διαφορετικές ασκήσεις!

Εστιάστε στον ώμο, τα χέρια, το στήθος, την πλάτη, τον κορμό και τα πόδια. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα ομαλή χάρη στις τροχαλίες επαγγελματικών προδιαγραφών και τα συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου με επικάλυψη νάιλον 6.2mm και αντοχής 900kg.

Μηχανή Smith

Αντοχή 350kg

Το Μηχάνημα Smith περιλαμβάνει μία σταθερή μπάρα, που δέχεται πλάκες Ολυμπιακού βάρους έως 350 kg. Διαθέτει κυλίνδρους τετραπλού ρουλεμάν, με επαγγελματικής ποιότητας ράγες, που προσφέρουν ομαλή και φυσική κίνηση.

Περιλαμβάνει, επίσης, μηχανισμούς ασφαλούς κλειδώματος και απελευθέρωσης, με λαβές ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το προπονητικό σας φορτίο, χωρίς να χρειάζεστε βοηθό.

Πρέσα Ποδιών

Προσάρτημα

Κατασκευασμένη από βαρέως τύπου, υψηλού εφελκυσμού ατσάλι, με μέγιστο φορτίο βάρους 350kgs, μπορείτε πλέον να μετατρέψετε το G3 σας σε κάθετη πρέσα ποδιών, προσαρτώντας την πρέσα ποδιών στην μπάρα της μηχανής Smith.

Διαθέτει ευρεία, αντι-ολισθητική πλατφόρμα ποδιών, που σας επιτρέπει να εναλάσσετε τις θέσεις των ποδιών σας για να απομονώνετε περισσότερες κατηγορίες μυών.

Κλωβός Δύναμης

Στιβαρή κατασκευή

Η βάση Power Rack είναι κατασκευασμένη από βαρέως τύπου χαλύβδινους σωλήνες , για μέγιστη ανθεκτικότητα και αντοχή.
Διαθέτει 40 διαφορετικά αριθμημένα σημεία προσαρμογής των άγκιστρων μπάρας, για να προσαρμόζονται τέλεια σε οποιονδήποτε χρήστη και χρησιμεύουν σε πολλές ασκήσεις, όπως πιέσεις πάγκου, ημικαθίσματα ποδιών, κ.ά. Τα άγκιστρα και οι βραχίονες ασφαλείας είναι επαγγελματικής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται βαριά φορτία, ενώ παράλληλα προστατεύουν την μπάρα σας.

Μονόζυγο

Πολλαπλές λαβές

Το εργονομικά σχεδιασμένο μονόζυγο πολλαπλών λαβών διαθέτει πανίσχυρη αντοχή, μέγιστου βάρους 350kg.

Οι πολλαπλές λαβές μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για το πάνω μέρος του σώματος. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά και για ασκήσεις με ιμάντες ενδυνάμωσης (τύπου TRX).

Ρυθμιζόμενο Κάθισμα

Προσάρτημα

Μετατρέψτε το Force USA G3 All-In-One Trainer σας σε Υψηλή Τροχαλία Πλάτης.

Τοποθετήστε το κάθισμα σε διάφορες θέσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε μαξιλάρια γονάτων στο ιδανικό για εσάς ύψος. Η κατασκευή του από βαρέως τύπου και υψηλού εφελκυσμού ατσάλι και ο αποδοτικός σχεδιασμός του προσδίδουν στο κάθισμα αντοχή μέγιστου βάρους χρήστη 136kg.

Core Trainer

Προσάρτημα

Περιλαμβάνεται το εξάρτημα Core Trainer, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους περιστροφικής προπόνησης κορμού, και επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα εκγύμνασης του άνω μέρους του σώματος, όταν χρησιμοποιείται προαιρετικά και μπάρα (πωλείται χωριστά). Περιλαμβάνεται, επίσης, και λαβή τύπου V για άσκηση "Σταυρού" και ενδυνάμωση των μυών της πλάτης.

Τι περιλαμβάνεται;

- Πλατφόρμα Πρέσας Ποδιών
- Άγκιστρα Μπάρας (J-Hooks) ζεύγος
- Βραχίονες ασφαλείας x 2
- Περιστροφέας (Core Trainer)
- Λαβή στραβόμπαρας
- Λαβή ίσιας μπάρας
- Ρυθμιζόμενες νάιλον λαβές, ζευγάρι
- Άγκιστρα λάστιχων x 4 τεμάχια
- Θέσεις αποθήκευσης δίσκων βάρους x 6
- Ελατήρια ασφαλείας 25mm x 12
- Ελατήρια ασφαλείας 50mm x 12
- Αλυσίδα προέκτασης
- Ρυθμιζόμενο κάθισμα
- Σχοινί Τρικεφάλων
- Λαβή μικρής ίσιας μπάρας
- Δέστρα αστραγάλου

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ