Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

AMILA Πολυόργανο Γυμναστικής HG1187

  • Πολυόργανο γυμναστικής με πρέσσα ποδιών από την AMILA.
  • Διαστάσεις (cm) 104x186x202
  • Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg) 125
  • Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg) 67
  • Ρυθμιζόμενη Πλάτη Ναι
  • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα Ναι
539,00 € 700,00 €

Με μια ματιά!

Το πολυόργανο της AMILA HG1187, ανήκει στην κατηγορία των οικιακών πολυοργάνων. Ενσωματώνει πολλές ασκήσεις, ενώ τα 67 κιλά πλακών βάρους, είναι αρκετά για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει γυμναστική και όχι μόνο. Διαθέτει προστατευτικό πλέγμα γύρω από τα βάρη, και σύστημα κλειδώματος (και λουκέτο) των βαρών για προστασία των παιδιών.

Πληθώρα Ασκήσεων

Το πολυόργανο AMILA HG1187 διαθέτει Pec Deck, καθώς και σύστημα προσάρτησης αξεσουάρ (τροχαλία) ψηλά και χαμηλά όπου μπορείτε να τοποθετήσετε την μικρή και την μεγάλη μπάρα, ή τον ιμάντα που περιλαμβάνονται ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό αξεσουάρ θέλετε.

Σύστημα Εκγύμνασης Τετρακεφάλων

Γυμνάστε τους τετρακεφάλους σας χρησιμοποιώντας το σύστημα εκγύμνασης με την βοήθεια των μαξιλαριών

Πρέσα Ποδιών - Μαξιλάρι Δικεφάλων

Το Πολυόργανο AMILA HG1187 σας δίνει την επιλογή να εναλλαγής μεταξύ μαξιλαριού δικεφάλων για καλύτερη απομόνωση και εκγύμναση της συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας και πρέσας ποδιών. Όταν δεν χρησιμοποείται μπορείτε να το τοποθετήσετε στην πλαϊνή ειδική θέση για να είναι εύκολα προσβάσιμο.

Υψηλής Ποιότητας Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια του AMILA HG1187 είναι υψηλής ποιότητας και πυκνότητας, πάχους 5 εκατοστών. Τα καλύμματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά look Carbon, με κόκκινες ραφές και λεπτομέρεις. Το μαξιλάρι πλάτης είναι ανατομικά σχεδιασμένο για καλύτερη υποστήριξη και άνεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Πλάκες Βαρών - Συρματόσχοινα

Το πολυόργανο AMILA HG1187 είναι εξοπλισμένο με πλάκες βάρους 67Kg (ή 148 LBS). Ο συνολικός αριθμός των πλακών είναι 15, 14 εξ αυτών ζυγίζουν 4,53Kg (10 LBS) και 1 3,6Kg (8 LBS). Οι πλάκες έχουν επικάλυψη βινυλίου.

Τα συρματόσχοινα είναι αεροπορικού τύπου υψηλής αντοχής (2000 LBS)

Video Συναρμολόγησης

Παρακολουθήστε το Video συναρμολόγησης του πολυοργάνου, από το εξειδικευμένο προσωπικό της AMILA, και συναρμολογείστε το εύκολα μόνοι σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ