Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Pegasus Μονόζυγο‑Δίζυγο JX‑301

Pegasus Μονόζυγο‑Δίζυγο JX‑301

Κάντε προπόνηση δυναμικής χωρίς να χρειάζεστε βάρη με το Μονόζυγο - Δίζυγο Pegasus® JX-301, χάρη στο οποίο μπορείτε να ασκηθείτε ενάντια στη βαρύτητα, για τους επάνω, αλλά και τους κάτω μύες του κορμού.


Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Μονόζυγο-Δίζυγο ρυθμιζόμενο JX-301

Ένα καλό Μονόζυγο-Δίζυγο σας δίνει τη δυνατότητα να ασκηθείτε ενάντια στη βαρύτητα, για τους επάνω και τους κάτω μύες του κορμού, αλλά και εκείνους του στήθους ή των ώμων.

Το JX-301 έχει την δυνατότητα ρύθμισης του μονόζυγου καθ' ύψος σε 5 θέσεις, και φυσικά λαβές για βυθίσεις ή κάμψεις στη βάση.

Ρύθμιση μονόζυγου

Σε 5 σημεία

Το Μονόζυγο του JX-301 έχει την δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του σε 5 διαφορετικές θέσεις, από 196 έως 216 εκατοστά, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα μα το ύψος του χρήστη.

Ποιοτικά μαξιλάρια

Επικάλυψη βινυλίου

Το μαξιλάρι πλάτης και τα μαξιλάρια στους βραχίονες έρχονται σε άνετες διαστάσεις. Είναι υψηλής πυκνότητας και πάχους 5 εκατοστών για βέλτιστη άνεση κατά την άσκηση, ενώ διαθέτουν επίσης και επικάλυψη βινυλίου για υψηλότερη ανθεκτικότητα.

Εργονομικός Σχεδιασμός

Ρυθμιζόμενο Ύψος

Υψηλή Σταθερότητα

Εξοικονόμηση Χώρου

Βάρος Χρήστη 100 κιλά

Διαστάσεις

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΕνισχυμένη κατασκευή πλαισίου
50 x 50 x 1.5 mmΜαξιλάρια Υψηλής πυκνότητας, με κάλυψη βινυλίου, πάχους 5 cmΡύθμιση στο ύψος του μονόζυγου Ναι, σε 5 θέσεις (μέγιστο ύψος 216 cm)
Πλάτος μονόζυγου
104 cmΜαξιλάρια για τους βραχίονες
Αντιολισθητικά μαξιλάριαΦινίρισμα Ηλεκτροστατική βαφή, ανθεκτική στις γρατζουνιέςΧρώμα Μαύρο/ΓαλάζιοΜέγιστο φορτίο για το Μονόζυγο/Δίζυγο
100 kg
Βάρος προϊόντος
45 kgΔιαστάσεις (συναρμολογημένο)
105.5 (Μ) x 65 (Π) x 196-216 (Υ) mm 

195,00 € 230,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ