Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Biotech USA Liquid L-Carnitine 100.000mg (500ml)

Καρ/νη + Πρ. Τσάι + Ινουλίνη + Βιτ. (Υγρό)
  • Συμπλήρωμα υγρής καρνιτίνης
  • Άμεση απώλεια λίπους
  • Χωρίς διεγερτικά
  • Ιδανική για αερόβια άσκηση

Επιλέξτε παραλλαγή:

31,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η L-Καρνιτίνη 100,000 της BioTech USA's απελευθερώνει 2000 mg από L-Καρνιτίνη σε κάθε δόση σε υψηλής δοσολογίας υγρή μορφή. Είναι παρασκευασμένο ειδικά για επαγγελματίες αθλητές. Η L-Καρνιτίνη 100,000 είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες: βιταμίνη B1 προωθεί την κανονική λειτουργία της καρδιάς καθώς οι βιταμίνες B3, B5, B6 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στον κανονικό μηχανισμό ενεργειακής απόδοσης.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USAL-Carnitine 100.000 περιέχει ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, που λειτουργού σε συμφωνία με το σώμα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

νερό, L-καρνιτίνη, οξύ τροφίμων (κιτρικό οξύ), γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφάμη-Κ), συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο), άρωμα, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, ινουλίνη, υδροχλωρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, παντοθενικό ασβέστιο, νικοτιναμίδιο, βαφές (Qunilone yellow *, Brilliant blue FCF) * Qunilone Yellow: μπορεί να έχει επιβλαβή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή των παιδιών.


  1. Χωρίς ασπαρτάμη
  2. Χωρίς γλουτένη
  3. Χωρίς ΓΤΟ
  4. Χωρίς λακτόζη
  5. Χωρίς ζάχαρη
  6. Vegan
Προειδοποίηση: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης! 

Το προϊόν δεν αντικαθιστά μια ποικίλη διατροφή και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής! Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά! 

Μετά το άνοιγμα, κλείστε το προϊόν και καταναλώστε το το συντομότερο δυνατό! 

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση! 

Πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα: Κίτρινη κινολίνη, αζορουμπίνη: Μπορεί να προκαλέσει πιθανές διαταραχές δραστηριότητας και συγκέντρωσης στα παιδιά. 

Διατηρεί την ποιότητά του (ημέρα, μήνας, έτος): δείτε μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία. 

Αποθήκευση: σε θερμοκρασία μεταξύ 5°C και 30°C, κάτω από 70% σχετική υγρασία, σε χώρο προστατευμένο από την άμεση ζέστη, την ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία!


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πιείτε μια δόση (1 cap=10 ml) 30 λεπτά πριν την προπόνηση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ