Από το 1990

Olimp L-Carnitine 3000 Extreme Shot (20x25ml)

  • MEGA ΔΟΣΗ 3000 mg L-καρνιτίνης σε μια αμπούλα!
  • Άριστη πεπτικότητα!
  • Απίστευτα γρήγορα αποτελέσματα!
  • Μια νέα εποχή για την απώλεια βάρους ξεκίνησε!

Επιλέξτε παραλλαγή:

39,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp L-Carnitine 3000 Extreme Shot (20x25ml)

Ένα παρασκεύασμα που εμπλουτίζει την διατροφή σας με L-καρνιτίνη και περιέχει τη μεγαλύτερη δόση στην αγορά - 3000 mg L-καρνιτίνης σε μία αμπούλα, η οποία ενισχύεται με επιπλέον βιταμίνη Β6.

Το παρασκεύασμα δημιουργήθηκε με τη χρήση της καινοτόμου φόρμουλας Liquid Technology, ώστε να μεγιστοποιηθεί ο ρυθμός και η αποτελεσματικότητα της απορρόφησης των δραστικών συστατικών που περιλαμβάνονται στο σκεύασμα.

Όλα αυτά τα οφέλη σε μια πρακτική αμπούλα των 25ml, η οποία εγγυάται εξαιρετική ευκολία στη χρήση και μπορεί να καταναλωθεί ανά πάσα στιγμή.

Πώς λειτουργεί η L-καρνιτίνη 3000 EXTREME Shot;
Η L-καρνιτίνη είναι ένα βασικό συστατικό της τελευταίας φάσης διάσπασης του λίπους. Μεταφέρει ελεύθερα λιπαρά οξέα στη θέση της τελικής οξείδωσής τους (μιτοχόνδρια), όπου η ενέργεια που συσσωρεύεται σε αυτά απελευθερώνεται, αυξάνοντας σημαντικά την ικανότητα άσκησης του σώματος.

Η αποτελεσματική οξείδωση των ελεύθερων λιπαρών οξέων εγγυάται ότι δεν θα αποθηκεύονται με τη μορφή τριγλυκεριδίων, δηλαδή δεν θα αυξηθεί ο όγκος του λιπώδους ιστού. Επιπρόσθετα, η βιταμίνη Β6, η οποία βρίσκεται σε έναν αριθμό ενζύμων που εμπλέκονται σε μεταβολικές διεργασίες μετατροπής, συμμετέχει άμεσα στο μεταβολισμό των υδατανθράκων (παραγωγή και αποσύνθεση του γλυκογόνου των μυών) και του λίπους, περαιτέρω εντατικοποιώντας την παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη Β6 είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης και, συμμετέχοντας στην παραγωγή αντισωμάτων, βελτιώνει την ανοσία του σώματος.

Ποια είναι τα οφέλη της L-καρνιτίνης 3000 EXTREME Shot;
Η L-καρνιτίνη 3000 EXTREME Shot ™ προσφέρει τη μεγαλύτερη δόση L-καρνιτίνης που διατίθενται στην αγορά. Η επίδραση της L-καρνιτίνης είναι ενισχυμένη με επιπλέον βιταμίνη Β6 η οποία επιτρέπει την συνέργεια της δραστικότητας με L-καρνιτίνη στις διεργασίες παραγωγής ενέργειας που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια εντατικής σωματικής προσπάθειας. Η χρήση του Liquid Technology αυξάνει την ταχύτητα της απορρόφησης των μοναδικών συστατικών του. Η αμπούλα επιτρέπει την άμεση απορρόφηση της L-καρνιτίνης και της βιταμίνης Β6 από το αίμα, χωρίς την χαρακτηριστική καθυστέρηση σε δισκία ή κάψουλες. Η L-καρνιτίνη 3000 EXTREME Shot εκπλήσσει όχι μόνο με την απόδοσή της, αλλά και με τις υπέροχες γεύσεις της - κεράσι και πορτοκαλί.

Μια εύχρηστη αμπούλα που εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στη χρήση:
- Ευκολία στην κατανάλωση ανά πάσα στιγμή
- Δεν υπάρχει ανάγκη για λήψη πολλών καψουλών ή δισκίων
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή
- Ευκολία στη μεταφορά

Για ποιούς προορίζεται η L-καρνιτίνη 3000 EXTREME Shot?
Το παρασκεύασμα προορίζεται για άτομα που μειώνουν τον λιπώδη ιστό τους, ασχολούνται με πνευματική εργασία και λαμβάνουν μέρος σε ψυχαγωγικά σπορ. Συνιστάται, επίσης, για τους χορτοφάγους, προκειμένου να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με L-καρνιτίνη.

Συνιστάται, τέλος, ιδιαίτερα για εκείνους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταναλώνουν μεγάλο αριθμό καψουλών ή δισκίων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

(Γεύση Πορτοκάλι) Νερό, 12% L-καρνιτίνη, ρυθμιστής οξύτητας - κιτρικό οξύ, Βιτ. Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), γλυκαντικά - σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ, συντηρητικό - Ε 202, αρώματα, χρώμα: β-καροτένιο.

* Διαφορές μπορεί να υπάρξουν στις τιμές και στα συστατικά ανάλογα με την γεύση


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1/2 αμπούλα/ampule (12.5ml) Βιταμίνη B6: 1.4mg L-Καρνιτίνη: 1500mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1/2 αμπούλα (12,5 ml) δύο φορές την ημέρα περίπου, 30 λεπτά πριν το γεύμα ή τη σωματική άσκηση. Αφού ανοιχτεί, κρατήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 24 ωρών. Ανακινήστε πριν από τη χρήση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστώνται. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ