Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Biotech USA L-Carnitine 3000mg (20x25ml)

BioTech USA L-Carnitine 3000mg (20x25ml)

Η αμπούλα L-Carnitine 3000 είναι ένας ισχυρός υγρός φορέας με βάση την L-Καρνιτίνη ο οποίος μεταφέρει 3000mg L-Καρνιτίνης σε κάθε δόση.

Είναι φτιαγμένο ειδικά για επαγγελματίες αθλητές με σκοπό να τους βοηθήσει να ικανοποιήσουν τους στόχους τους για έλεγχο βάρους και φυσική κατάσταση.

Υψηλής Βιοδιαθεσιμότητας Τεχνολογία Υγρού

Η υψηλής βιοδιαθεσιμότητας αμπούλα L-Carnitine 3000 είναι σε υγρή μορφή. Απορροφάται ταχύτερα και περισσότερο από τα στερεά συμπληρώματα L-καρνιτίνης.

Μετατρέψτε το Λίπος σε Ενέργεια με L-Καρνιτίνη

Το ενεργό συστατικό στην αμπούλα L-Carnitine 3000 έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι συμμετέχει στις διαδικασίες διάσπασης του σωματικού λίπους και παραγωγής ενέργειας.

Η χρήση της L-καρνιτίνης στοχεύει επίσης στην μείωση οξείδωσης των μυών και ενισχύει τη γενικότερη καρδιοαγγειακή υγεία. Κάντε την αμπούλα L-Carnitine 3000 κομμάτι του δραστήριου τρόπου ζωής σας και βελτιώστε τα αποτελέσματα σας.

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA έτσι και το L-Carnitine 3000 mg παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

37,90 €

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πιείτε μια δόση από το L-Carnitine 3000 μια φορά την ημέρα 20 λεπτά πριν από την προπόνησή σας ή άλλη σωματική δραστηριότητα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ