Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Liquid Amino (1000ml)

Mix Αμινοξέων + B6,B12 (Hydro Whey & Collagen)
  • Ειδική φόρμουλα αμινοξέων
  • Μέγιστη προστασία & αποθεραπεία
  • Μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καλως ήρθατε στον υδρολυμένο παράδεισο!

Μια και μόνη δόση από το Liquid Amino απελευθερώνει 12 γραμμάρια από καθαρά αμινοξέα προερχόμενα από υδρολυμένο κολλαγόνο και υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, το Liquid Amino περιέχει ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά.

Κανένα Αμινοξύ δεν Εξαιρείται

Αυτή η προηγμένη συλλογή υγρών αμινοξέων είναι σχεδιασμένη χρησιμοποιώντας διακλαδισμένης αλυσίδας, πεπτιδικού δεσμού κι ελεύθερα αμινοξέα. Το Liquid Amino περιέχει όλα τα απαραίτητα, υπό όρους απαραίτητα και τα μη απαραίτητα αμινοξέα.

Τεχνολογία Κυκλοφορίας Πρωτεΐνης

Επιπρόσθετα, το Liquid Amino επίσης περιέχει βιταμίνη B6 και B12 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη B6 συντελεί στον κανονικό μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του γλυκογόνου.

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA, έτσι και το Liquid Amino παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε μια δόση πριν την προπόνηση και μια δόση μετά. Τις ημέρες που δεν κάνετε προπόνηση, καταναλώστε μια δόση το πρωί και μια το απόγευμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ