Από το 1990

Viking MARNUR MN-4001

Viking MARNUR MN-4001

Το ΜΝ-4001 είναι ένα ποιοτικό και εύχρηστο ποδήλατο με άνετη θέση άσκησης και ιδιαίτερη αθόρυβη και ομαλή λειτουργία.Χαρακτηριστικά :
  • Μαγνητικό σύστημα πέδησης με 8 διαφορετικά επίπεδα αντίστασης και δίσκο 6 κιλών.
  • Ψηφιακή LCD κονσόλα με ενδείξεις χρόνου, ταχύτητας, απόστασης, θερμίδων, οδόμετρου και καρδιακών παλμών. Διαθέτει επίσης στήριγμα για το tablet ή το κινητό σας.
  • Άνετο πλατο - κάθισμα με μαλακά μαξιλάρια που στηρίζουν σωστά τη μέση. Ρυθμίζεται σε μήκος και σε ελαφρά κλίση ώστε να βρίσκουμε την ιδανική θέση άσκησης και τη σωστή απόσταση από τα πετάλια.
  • Εκατέρωθεν του καθίσματος υπάρχουν χειρολαβές με ενσωματωμένους αισθητήρες καρδιακών παλμών για την εύκολη και συνεχή παρακολούθηση της καρδιακής μας λειτουργίας.
  • Compact σε διαστάσεις, διαθέτει ροδάκια για την εύκολη μεταφορά του και ρυθμιζόμενους σταθεροποιητές εδάφους για να είναι σταθερό σε όλα τα πατώματα.

Το συγκεκριμένο ποδήλατο της Marnur διανέμεται στην Ελληνική αγορά από την Viking Fitness η οποία αναλαμβάνει το after sales service και την εγγύηση του προϊόντος (για οτιδήποτε σχετικό μπορείτε να καλείτε στο 210-9884780).

Το εγχειρίδιο χρήσης που περιλαμβάνεται στην συσκευασία είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Μέγιστο βάρος χρήστη : 110 κιλά.Διαστάσεις ποδηλάτου Μ / Π / Υ : 140 / 64 / 93 εκατοστά.Διαστάσεις συσκευασίας : 119 / 25 / 53 εκατοστά.Βάρος συσκευασίας / ποδηλάτου : 30 / 27 κιλά.
320,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ