Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Amila Ποδήλατο Γυμναστικής Όρθιο Aston BX7P

  • Ποδήλατο γυμναστικής Aston BX7P με ηλεκτρική ρύθμιση αντίστασης, με μέγιστο βάρος χρήστη 120 κιλά
  • Τύπος Ορθιο
  • Αντίσταση (Επίπεδα) 16
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg) 120
  • Βάρος Τροχού (Kg) 5
  • Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών 24
359,90 € 500,00 €

Το ποδήλατο Aston BX7P από την AMILA αποτελεί μια πολύ ποιοτική επιλογή όρθιου μαγνητικού ποδήλατου. Με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη αντίσταση και κίνηση με ιμάντα. 

Διαθέτει κονσόλα με οθόνη με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις να αναγράφονται, και αισθητήρες καρδιακών παλμών.

Άνετες Λαβές - Κονσόλα

Το ποδήλατο AMILA Aston BX7P διαθέτει λαβές με επενδύσεις μαλακών υλικών για άνετο και γερό κράτημα, ενώ υπάρχουν ξεχωριστά μαξιλάρια για τους αγκώνες. Οι λαβές επίσης διαθέτουν αισθητήρες καρδιακών παλμών. 

Η κονσόλα του είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένη και πλήρως λειτουργική καθώς μπορείτε να δείτε σε αυτή όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την προπόνηση σας όπως Ταχύτητα, Πεταλιές/λεπτό, Χρόνος, Απόσταση, Καρδιακοί παλμοί, Θερμίδες, Watt, Ποσοστό λίπους. 

Τοποθετήσετε το Tablet σας στην εσοχή και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά ή κάποιο video κατά την διάρκεια της άσκησης. Βάλτε το μπουκάλι νερού στην ειδική θήκη που βρίσκεται στον μπροστινό λαιμό του ποδηλάτου, και μείνετε ενυδατωμένοι. 

Ρυθμίστε την αντίσταση από την κονσόλα ή επίλεξτε ένα από τα 14 διαθέσιμα πρόγραμματα και ξεκινήστε την προπόνηση σας.

Ποιότητα Κατασκευής

Το ποδήλατο AMILA Aston BX7P διαθέτει δίσκο βάρους 5 κιλών, ηλεκτρομαγνητική αντίσταση 16 επιπέδων. Η μετάδοση γίνεται με ιμάντα, ενώ η μανιβέλα είναι τριών σημείων, προσδίδοντας φυσικότητα στην κάθε πεταλιά. 

Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι στα 120Kg. Διαθέτει ροδάκια μεταφοράς για ευκολία στην μετακίνηση του. Έτσι όταν τελειώνετε την προπόνηση σας μπορείτε να το αποθηκεύετε εύκολα χωρίς να σας πιάνει χώρο στο σπίτι.

Υψηλής Ποιότητας Σέλα

Η σέλα του Aston BX7P είναι μια από τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε. Είναι ιδιαίτερα αναπαυτική, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να γυμνάζεστε με τις ώρες, χωρίς την περιττή κούραση. Ρυθμίστε την τόσο στο ύψος όσο και στην απόσταση από το τιμόνι εύκολα και γρήγορα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ