Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

USN Bluelab 100% Whey Premium Protein (2000gr)

  • Εξαιρετικής Ποιότητας Πρωτεΐνη
  • Αποτελείται από Απομονομένη, Συμπυκνωμένη και Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
  • Ανάπτυξη και Υποστήριξη των Μυών
  • 26g Πρωτεΐνη ανά Μερίδα
  • 5800mg BCAAs
  • Μόλις 1,6g Ζάχαρη

Επιλέξτε παραλλαγή:

97,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

USN Bluelab 100% Whey Premium Protein (2000gr)

Η BlueLab ™ 100% Whey Premium Protein είναι μια εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνη που αποτελείται από απομονωμένη, συμπυκνωμένη και υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, για την βέλτιστη ανάπτυξη και υποστήριξη των μυών.

Η USN Blue Lab Whey παρέχει 26g πρωτεΐνη ανά μερίδα, 5800mg BCAAs και μόλις 1,6g ζάχαρη, καθιστώντας την ιδανική για τη διατήρηση των μυών.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα συμπληρώματα USN BlueLab ™ αναπτύσσονται μαζί με τον καταναλωτή, διασφαλίζοντας ότι θα παρέχουν ακριβώς αυτό που αυτός χρειάζεται. Από τις συνταγές μέχρι τις γεύσεις, η USN συνεργάζεται μαζί με τον καταναλωτή για να του παρέχει μόνο τα καλύτερη συμπληρώματα που θα βοηθήσουν στην γρηγορότερη εκπλήρωση στόχων.

ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

Εάν ακολουθήσουμε την έκφραση ''είμαστε αυτό που τρώμε'' τότε η ανάγκη για καλά επίπεδα πρωτεϊνών είναι επιτακτική, καθώς παίζει μεγάλο ρόλο στη δομή και στις επιδόσεις του αργανισμού. Για να εξασφαλίσετε ότι οι μύες σας ανακάμπτουν και μεγαλώνουν, ώστε να καταφέρουν να υποστηρίξουν τον ενεργό τρόπο ζωής σας, το σώμα απαιτεί μια υγιή ποσότητα πρωτεϊνών.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΥΩΝ

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος της USN είναι επιστημονικά σχεδιασμένες για τη βέλτιστη διατήρηση των μυών (lean muscle) στο σώμα. H USN χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες διαθέσιμες πρωτεΐνες για να φτάσετε στους στόχους σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε προπόνηση.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Γνωστά ως τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης, τα αμινοξέα σχηματίζουν μεγάλα τμήματα των μυών και των κυττάρων μας και εκτελούν πολλές σημαντικές σωματικές λειτουργίες. Είναι απαραίτητα για την επούλωση και την επιδιόρθωση των ιστών, ιδιαίτερα των μυών. Η προσθήκη αμινοξέων στα συμπληρώματα αυξάνει σημαντικά τα οφέλη της αποκατάστασης μυών.

ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η USN διασφαλίζει ότι τα σκευάσματα της σειράς Premium περιέχουν πρωτεΐνες ορού γάλακτος , αμινοξέα και συστατικά με την καλύτερη ποιότητα, έτσι ώστε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσει ο καταναλωτής να του προσφέρει την μέγιστη ανάπτυξη μυών.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Tolerase ™ L είναι ένα οξύ λακτάσης που μετατρέπει τη λακτόζη σε γλυκόζη και γαλακτόζη. Είναι ειδικά αναπτυγμένο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για χρήση σε συμπληρώματα διατροφής για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, δίνοντάς τους την ελευθερία να απολαμβάνουν αυτά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 109733/22-10-17


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υψηλής ποιότητας μίγμα πρωτεϊνών [Aπομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα), Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα), συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (γάλα), άρωμα, σταθεροποιητές (κόμμι γκουάρ και κόμμι ξανθάνης), χλωριούχο νάτριο, γλυκαντικά (σουκραλόζη), Tolerace L (λακτάση ουδέτερου pH). 


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 33g Ενέργεια: 539kj/127kcal Πρωτεΐνη: 26g Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 1,8g/1,4g Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,9g/1,3g Ίνες: 0,3g Αλάτι: 0,3g. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ