Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional (2350gr)

  • 100% Whey Protein Professional
  • Εξαιρετικά φιλτραρισμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος άριστης ποιότητας με πολύτιμες προσθήκες
  • Mε επιπλέον αμινοξέα
  • Mε πεπτικά ένζυμα
  • Mε στιγμιαίες πρωτεΐνες ορού γάλακτος
  • Xωρίς γλουτένη

Επιλέξτε παραλλαγή:

75,90 € 85,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

100% Whey Protein Professional

  • Mε επιπλέον αμινοξέα
  • Mε πεπτικά ένζυμα
  • Mε στιγμιαίες πρωτεΐνες ορού γάλακτος
  • Xωρίς γλουτένη

Η 100% Whey Protein Professional της Scitec είναι εξαιρετικά φιλτραρισμένο συμπύκνωμα απομονωμένου ορού πρωτεΐνης γάλακτος άριστης ποιότητας. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται ο βασιλιάς όλων των πρωτεϊνών στον κόσμο του bodybuilding καθώς διαθέτει την υψηλότερη βιολογική αξία .
Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος Professional συμβάλλει στη βέλτιστη ανάπτυξη και διατήρηση των μυών και στη διατήρηση της φυσιολογικής δομής των οστών. Η πρωτεΐνη είναι για το σώμα μας ό,τι τα τούβλα σε ένα εργοτάξιο. Επιπλέον, προσθέσαμε επιπλέον αμινοξέα (λευκίνη, γλουταμίνη, αργινίνη και ταυρίνη) στη φόρμουλα εκτός από τα αρχικά αμινοξέα, καθώς και πεπτικά ένζυμα όπως η παπαΐνη και η βρωμελίνη.
H 100% Whey Protein Professional είναι πλέον χωρίς γλουτένη. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων που κυμαίνονται από τις παραδοσιακές έως τις πολύ ιδιαίτερες.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.


* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

σοκολάτα: Στιγμιαίες πρωτεΐνες ορού γάλακτος 85% {Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (γάλα) [Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (σόγια)], απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα) [γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (σόγια)]}, ταυρίνη 3,3%, κακάο με μειωμένα λιπαρά , L-Αργινίνη 1,7%, L-Γλουταμίνη 1,7%, Αλάτι, Πυκνωτικό (Xanthan Gum), L-Leucine 0,3%, Γλυκαντικά (Acesulfame K, Sucralose), Αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), βρωμελίνη από ανανά 0,07% ( 1200 GDU / g), παπαΐνη από παπάγια 0,07% (1,5 FIP U / mg).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαλύστε 1 δόση σε 250ml νερό, γάλα ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό. Η 100% Whey Protein Professional μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε γεύμα για την ενίσχυση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες ή από μόνη της κάτω από ειδικές περιστάσεις (δίαιτα, πριν τον ύπνο, κλπ). 

Ανάλογα με την μυϊκή σας μάζα και τις διατροφικές σας ανάγκες, χρησιμοποιήστε 1 - 3 δόσεις ημερησίως.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ