Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Look Good Naked Diet Whey (908gr)

  • Διαιτητική φόρμουλα
  • Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
  • Χαμηλά σάκχαρα & θερμίδες
  • Συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους

Επιλέξτε παραλλαγή:

27,00 € 30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην περίπτωση που ακολουθείτε μια διατροφή απώλειας βάρους, χαμηλή σε θερμίδες, η Diet Whey μπορεί να ενταχθεί ιδανικά στη διατροφή σας, ώστε να συμπληρώσει τυχόν ελλείψεις που μπορεί να προκύψουν από τη δίαιτα.

Η πρωτεΐνη είναι από τα βασικά θρεπτικά, έχει μια ποικιλία φυσιολογικών λειτουργιών που είναι απαραίτητες ιδιαίτερα όταν γυμναζόμαστε. Η whey πρωτεΐνη είναι υψηλής ποιότητας, καθαρή πρωτεΐνη η οποία απορροφάται γρήγορα και διοχετεύει αμινοξέα στους μύες σας άμεσα, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή ενέργειας κατά την άσκηση, στην προστασία από τη διάσπαση των μυών(μυϊκός καταβολισμός) και στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Η Diet Whey έχει ένα πολύ καλό αμινικό προφίλ καθώς δίνει σημαντικές ποσότητες από όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανωμένων των BCAA και της Γλουταμίνης, ενώ ταυτόχρονα περιέχει και φυτικές ίνες.

Τέλος περιέχει κλινικές δόσεις από συζυγές λινελαϊκό οξύ (CLA) και καρνιτίνη που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειας, βοηθώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια σας για γράμμωση και απώλεια λίπους.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οπωσδήποτε πρέπει να καταναλώνετε 1 δόση από την Diet Whey, κατευθείαν μετά την προπόνηση σας. Ενώ μπορείτε επίσης να την καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ως ένα υγιεινό, θρεπτικό και χαμηλό σε θερμίδες σνακ.

Τέλος αν θέλετε να επιτύχετε σημαντικό θερμιδικό έλλειμα μπορείτε να καταναλώσετε την whey diet σε συνδυασμό και με ένα φρούτο (πχ. Μπανάνα) προκειμένου να αντικαταστήσετε κάποιο γεύμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ