Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

True Nutrition True Isolate (2000gr)

  • Περιέχει Αποκλειστικά Υδρολυμένο και Απομονωμένο Ορό Γάλακτος
  • Γρηγορότερα και Καλύτερα Αφομοιώσιμη Πρωτεϊνική Μορφή
  • Άμεση Αποκατάσταση Μετά την Άσκηση
  • Πολύ Μεγάλες Δόσεις BCAAs και Γλουταμίνης
  • Επιταχύνουν την Πρωτεϊνοσύνθεση
  • Χωρίς Ζάχαρη, Τρανς Λιπαρά, Λακτόζη και Ασπαρτάμη

Επιλέξτε παραλλαγή:

72,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

True Nutrition True Isolate (908gr)

Η True Isolate είναι μία από τις καλύτερες πρωτεϊνες της αγοράς γιατί περιέχει αποκλειστικά υδρολυμένο και απομονωμένο ορρό γάλακτος που είναι η γρηγορότερα και καλύτερα αφομοιώσιμη πρωτεϊνική μορφή, ιδανική για άμεση αποκατάσταση μετά την άσκηση. Επιπλέον περιέχει πολύ μεγάλες δόσεις διακλαδισμένων αμινοξέων [BCAAs] και Γλουταμίνης που μειώνουν τον καταβολισμό και επιταχύνουν την πρωτεϊνοσύνθεση. 

Η True Isolate ξεχωρίζει και για την αγνότητα της καθώς δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, τρανς λιπαρά, λακτόζη και ασπαρτάμη.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως διατροφικό συμπλήρωμα, αναμειγνύετε 1 μεζούρα με περίπου 200-250ml κρύου νερού ή ροφήματος της επιλογής σας, κατά προτίμηση το πρωί και αμέσως μετά την άσκηση. Προσαρμόζετε την ποσότητα του υγρού για να επιτύχετε το άρωμα και τη γλυκύτητα που επιθυμείτε. 

Πιείτε 2 μερίδες την ημέρα, ή όσο χρειάζεστε για να καλύψετε τις πρωτεϊνικές σας ανάγκες, το πολύ μέχρι 3 ροφήματα την ημέρα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ