Dymatize ISO-100 Hydrolyzed (2200gr)

  • Πρώτη σε Πωλήσεις Isolate Πρωτεΐνη στον Κόσμο
  • Award Winning Isolate
  • 25 g Isolate Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος
  • 5,6-5,8 g BCAAs
  • Χωρίς Ζάχαρη και Λιπαρά
  • Με Λιγότερες από 116 Θερμίδες Ανά Δόση
  • Χωρίς Γλουτένη
  • Απουσία Λακτόζης

Επιλέξτε παραλλαγή:

120,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Dymatize ISO-100 Hydrolyzed (2200gr)

Η Dymatize, από την ίδρυσή της το 1994, έχει θέσει σαν πρωταρχικό στόχο την παραγωγή και διάθεση 100% ασφαλών συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής υψηλότατης ποιότητας. Ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα της χρήσης πρώτων υλών "δεύτερης" ποιότητας ώστε να πετύχει μείωση του κόστους παραγωγής.

Σήμερα, η Dymatize, ως μέλος πια της POST HOLDINGS Group, μιας εταιρίας κολοσσού στον τομέα της διατροφής με ετήσιο τζίρο 6 δισεκατομυρίων δολλαρίων, μπαίνει σε μια "νέα εποχή" και λανσάρει τα προϊόντα της με μια νέα "φρέσκια" εμφάνιση και λογότυπο. Με πάντα τα ίδια και ακόμη υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ.

Πρώτη σε πωλήσεις Isolate πρωτεΐνη στον κόσμο "Award winning isolate" για τέσσερα συνεχόμενα έτη (2013-2017 - Bodybuilding.com)

25 g isolate πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση

Κάθε δόση περιέχει 5,6-5,8 g BCAAs μεταξύ των οποίως 2,6-2,7 g L-Leucine (ανάλογα με την γεύση)

Χωρίς ζάχαρη και λιπαρά και με λιγότερες από 116 θερμίδες ανά δόση (όταν αναμιγνύεται με νερό)

Χωρίς Γλουτένη

Κατάλληλη για χορτοφάγους

Φέρει τη σήμανση "Informed-Choice" for athletes' που σας εξεσφαλίζει ότι δεν περιέχει ίχνος απαγορευμένης ουσίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντος

Award winning isolate 2013-2017 (Isolate Protein Of The Year awarded by BodyBuilding.com) World´s best-selling isolate (best-selling isolate protein on GNC.com and VitaminShoppe.com. The biggest sports nutrition stores within the world´s biggest sports nutrition market - USA // Source: Euromonitor International 2015) Η "ISO 100" της Dymatize, βρίσκεται στη κορυφή των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης, ξεχωρίζoντας από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την καθαρότητά της.

Η περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πολύ υψηλή, ενώ έχει μόνο 0,1 γρ. λίπους ανά δόση και μόλις 0,5 γρ. σακχάρων.

Δε σταματά μόνο εδώ: Το 100% της πρωτεΐνης που περιέχει αποτελείται από απομονωμένη, υδρολυμένη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (100% Hydrolysed whey isolate). Η συγκεκριμένη ποιότητα πρωτεΐνης είναι η καλύτερα επεξεργασμένη και απορροφήσιμη από τον άνθρωπο. Είναι επίσης και η ακριβότερη στην παρασκευή της, γι' αυτό και δεν απαντάται σε αυτό το ποσοστό παρά σε ελάχιστα και πολύ ακριβά μέχρι τώρα σκευάσματα της αγοράς.

Στην "ISO 100" έχουν επιπλέον προστεθεί αντικαταβολικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA), καθώς και σημαντικές ποσότητες Γλουταμίνης ώστε να ενισχυθεί η διαδικασία της μυϊκής ανάπτυξης. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής για να μηδενιστεί η περιεκτικότητα της πρωτεΐνης σε λακτόζη. Η λακτόζη είναι στην ουσία υδατάνθρακας που περιέχεται στην πρωτεΐνη γάλακτος και θεωρείται υπεύθυνη για «φουσκώματα» και δυσπεψίες.

Η απουσία λακτόζης πρακτικά σημαίνει καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση της πρωτεΐνης από τον οργανισμό και τον αθλούμενο. Σε συνδυασμό και με τη βιοδιαθεσιμότητα που παρουσιάζει η ανώτερη ποιότητα της πρωτεΐνης (Isolate), έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη μυϊκή ανάπτυξη.

H "ISO 100" έχει «αγνότητα» και ποιότητα παρασκευής που ξεφεύγουν πολύ από τα συνηθισμένα στάνταρτ και την κάνουν μία από τις πιο εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες της αγοράς. Αν προσθέσουμε σε αυτό τη μηδενική περιεκτικότητά της σε λίπος και υδατάνθρακες, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα δυνατό, υγιές και «γραμμωμένο» σώμα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υδρολυμένο προϊόν απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος (γάλα) (50%), προϊόν απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος (γάλα) (46%), γαλακτωματοποιητές (λεκιθίνη ηλίανθου, λεκιθίνη σόγιας), αρωματικά, αλάτι, γλυκαντικά (σουκραλόζη, γλυκοζίτες στεβιόλης), αντι-αφριστικός παράγοντας (διμεθυλ πολυσιλοξάνη).


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά μερίδα 100 Ενέργεια kJ (kcal) 1555 (366) Λίπος 0,4 γρ. εκ των οποίων κορεσμένα 0,2 γρ. Υδατανθράκων 7,6 γρ. εκ των οποίων σάκχαρα 1,6 γρ. Πρωτεΐνη 82 γρ. Αλάτι 0,85 γρ.

Φυσικό προφίλ αμινοξέων: ανά 100g **Λ-Βαλίνη 4,9 γρ. **L-Λευκίνη 8,9 γρ. **L-Ισολευκίνη 5,0 γρ. Λ-Αλανίνη 4,2 γρ. L-Αργινίνη 2,0 γρ. L-ασπαρτικό οξύ 8,9 γρ. L-Κυστεΐνη 1,8 γρ. L-γλουταμινικό οξύ 15 γρ. Γλυκίνη 1,3 γρ. **Λ-Λ.Α. 7,9 γρ. **Ιστιδίνη 1,4 γρ. **Λ-Μεθειονίνη 1,9 γρ. **L-φαινυλαλανίνη 2,6 g L-Προλίνη 4,7 g Λ-Σερίν 4,0 g **L-Θρεονίνη 5,7 γρ. **L-τρυπτοφάνη 1,3 γρ. L-Τυροσίνη 2,3 g * σε 150-180 ml (5-6 oz) νερό ** απαραίτητα αμινοξέα Άθροισμα BCAAs (L-Valine, L-λευκίνη, L-ισολευκίνη): 19 g (5,7 g ανά μερίδα)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ