Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

TMU CLA 1000 (120caps)

CLA
  • Υψηλής ποιότητας CLA
  • Βοηθάει στη μείωση του βάρους
  • Στηρίζει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία
  • Διατηρεί τη μυϊκή μάζα

Επιλέξτε παραλλαγή:

24,90 € 25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To TMU CLA 1000 αποτελεί μία εκλεπτυσμένη σύνθεση από λιποδιαλύτες χωρίς καφεΐνη σε μαλακές κάψουλες, η οποία συντελεί καθοριστικά στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ μυϊκού και λιπώδους ιστού.

Τα αρχικά CLA (Conjugated Linoleic Acid) σημαίνουν Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ. Aνήκει στην κατηγορία των Ω6 λιπαρών οξέων και είναι το κυριότερο συζευγμένο λιπαρό στη διατροφή.

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ διαφέρει από το λινολεϊκό οξύ. Η λέξη «συζευγμένο» έχει να κάνει με τη διάταξη των διπλών δεσμών στο μόριό του. Βρίσκεται κυρίως στο κρέας και στα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες.

Το ανθρώπινο σώμα δεν συνθέτει το CLA όμως το λαμβάνει εύκολα από τρόφιμα που το περιέχουν και από τα συμπληρώματα διατροφής.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η λήψη CLA βοηθάει στην καλύτερη διαχείρηση του λίπους από το σώμα και στην αποβολή του από τις λιπαποθήκες, με την παράλληλη διατήρηση της μυϊκής μάζας, κάτι πολύ σημαντικό σε περιόδους δίαιτας.

Τα αποτελέσματα φυσικά πολλαπλασιάζονται όταν η λήψη του συνδυάζεται με σωματική άσκηση και σωστή διατροφή. Το CLA είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στον περιορισμό των επιβλαβών επιπτώσεων των ελεύθερων ριζών που παράγονται κατά τη σκληρή προπόνηση.

Το προϊόν CLA 1000 της TMU προσφέρει υψηλής ποιότητας συζευγμένο λινολεϊκό οξύ προερχόμενο από έλαιο κάρθαμου, σε κάψουλες.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καρθαμέλαιο, περίβλημα κάψουλας: ζελατίνη, γλυκερόλη, απεσταγμένο νερό, καραμελόχρωμα, αντιοξειδωτικά: τοκοφερόλες.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά δόση (2 κάψουλες) Καρθαμέλαιο Αποδίδει: 80% συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) 1000mg 800mg 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ