Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Real Pharm L-Carnitine Cla Green Tea (90caps)

CLA + Πράσινο Τσάι + Καρνιτίνη
  • Τρυγική L-καρνιτίνη υψηλής ποιότητας
  • Έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA).
  • Μοναδική λιποδιαλυτική φόρμουλα
  • Ιδανική για αερόβια και προπόνηση αντιστάσεων
  • Χωρίς σάκχαρα

15,90 € 22,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η L-καρνιτίνη της Real Pharm περιέχει τρυγική L-καρνιτίνη υψηλής ποιότητας, η οποία είναι γνωστή για τις ισχυρές αδυνατιστικές της ιδιότητες. Το προϊόν έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA). Αυτό το συμπλήρωμα είναι ασφαλές για την υγεία σας, παρουσιάζει μοναδικές θρεπτικές ιδιότητες, επηρεάζει ενεργά τον μεταβολισμό, βοηθά στη μείωση των ελεύθερων ριζών και διατηρεί την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων.

Η L-καρνιτίνη είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά του λίπους στις μικροσκοπικές μονάδες παραγωγής ενέργειας στο σώμα σας, γνωστά ως μιτοχόνδρια, παρέχει ενέργεια απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και κυκλοφορικού συστήματος, συμμετέχει στις διαδικασίες μετατροπής των λιπαρών οξέων σε ενέργεια και εγγυάται αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους μύες και σε όλα τα άλλα όργανα.

Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιοξειδωτικά, το οποίο προστατεύει το DNA από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού επιταχύνει επιπρόσθετα τον μεταβολισμό της γλυκόζης, μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης και συμβάλλει στην ενίσχυση της ανοσίας του σώματός σας που εξασθενεί από μεγάλη σωματική προσπάθεια.

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) είναι ένα άλλο συστατικό που επιταχύνει την απώλεια βάρους. Όλα τα συστατικά του L-Carnitine Green Tea & CLA σας βοηθούν να κάψετε λίπος γρήγορα και φυσικά, καθώς και να βελτιώσετε τη γενική λειτουργία του σώματός σας.

Η μείωση της πρόσληψης θερμίδων για την απώλεια του περιττού λίπους σχετίζεται με την αύξηση της κόπωσης και την αποθάρρυνση. Η L-καρνιτίνη, το Πράσινο Τσάι & το CLA της Real Pharm σάς δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ενισχύσετε το μεταβολισμό του λίπους και να μειώσετε αποτελεσματικά τον λιπώδη ιστό, αλλά επίσης εγγυάται αύξηση της αντοχής και μείωση της πρόωρης κόπωσης!

ΜΕ L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

- Γρήγορη και αποτελεσματική καύση του λιπώδους ιστού που έχει συσσωρευτεί στο σώμα σας

- Ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση

- Εγγύηση ότι όλα τα όργανα τροφοδοτούνται με την κατάλληλη ποσότητα ενέργειας

- Τέλεια αντοχή σε κάθε προπόνηση

- Βελτιωμένη ευεξία κατά την απώλεια βάρους

- Μειωμένη συχνότητα πόνου στους μύες

- Αντιοξειδωτική προστασία και μειωμένη βλάβη των ιστών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 δισκίο 2 δισκία CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) 180 mg 360 mg τρυγική L-καρνιτίνη με L-καρνιτίνη 350 mg 241,5 mg 700 mg 483 mg Εκχύλισμα από φύλλα πράσινου τσαγιού τυποποιημένο σε 40% πολυφαινόλη 7% 0G0 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αυτό το συμπλήρωμα συνιστάται για επαγγελματίες αθλητές, άτομα που απολαμβάνουν τον ενεργό τρόπο ζωής και όποιον θέλει να δει γρήγορα αποτελέσματα της διατροφής του. Η 100% φυσική μας L-καρνιτίνη εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και CLA εγγυάται την αποτελεσματικότητα και θα σας προστατεύσει από τις βλαβερές παρενέργειες που προκαλούνται από αμφιλεγόμενα προϊόντα για απώλεια βάρους. Όταν χρησιμοποιείται πριν από την προπόνηση, θα σας επιτρέψει να πετύχετε το ιδανικό βάρος που πάντα ονειρευόσασταν!

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Πάρτε 1 δισκίο δύο φορές την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 2 δισκίων την ημέρα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ