Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Sportop Ποδήλατο Καθιστό R‑60

  • Με κομψό σχεδιασμό και στιβαρό δίσκο 9 κιλών,
  • Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός κανονικού ποδηλάτου με ένα άνετο κάθισμα
  • Το R60 έχει εξαιρετικά ομαλή κίνηση με χαμηλότατους κραδασμούς
  • Το καθιστά ιδανικό για όσους αναρρώνουν από παθήσεις γονάτου ή άλλων αρθρώσεων
995,00 € 1.150,00 €

Με μια ματιά

Καθιστό Ποδήλατο Sportop® R60

Το Καθιστό Ποδήλατο Sportop R60 της σειράς Spin-fit® είναι εξοπλισμένο με 9 κιλώ συμπαγή δίσκο, που σας δίνει την αίσθηση πραγματικής αντίστασης. Διαθέτει επίσης μία ρυθμιζόμενη γωνία προβολής, με αποτέλεσμα να μπορείτε να διατηρείτε τη θέση σας κατά την προπόνηση, τη στιγμή που η 6" οθόνη LCD με μπλε οπίσθιο φωτισμό σας ενημερώνει για όλα τα δεδομένα της άσκησης.

Εργονομία και άνεση

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Το Sportop R60 είναι ένα μοναδικό ποδήλατο γυμναστικής, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός κανονικού ποδηλάτου με ένα άνετο κάθισμα. Διαθέτει επίσης μεγάλη ρυθμιζόμενη πλάτη με ειδικό σχεδιασμό που επιτρέπει στον αέρα να περάσει μέσα του και να σας δροσίσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης και κάθισμα με εργονομικό μαξιλάρι. Τέλος, η ρυθμιζόμενη λαβή σας επιτρέπει να πάρετε τη σωστή θέση κίνησης ώστε να ενεργοποιηθούν όλοι οι μύες στα πόδια σας.

Η κονσόλα

Οθόνα LCD

Η 6" LCD οθόνη του R60 απεικονίζει τα δεδομένα της άσκησης μεσα από απαλό μπλε οπίσθιο φωτισμό και προσφέρει πληροφορίες όπως ταχύτητα, χρόνος, απόσταση, καρδιακός παλμός και περιστροφές ανά λεπτό.

Η κονσόλα σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 προ-εγκατεστημένα προγράμματα και 4 χρήστη για μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Τέλος, είναι συμβατή προαιρετικά με ζώνη στήθους για ασύρματη μέτρηση καρδιακών παλμών και διαθέτει θύρα φόρτισης USB.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ