Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Sportop Ελλειπτικό E‑80

  • Αποτελεί μια ολοκληρωμένη μονάδα καρδιαγγειακής άσκησης
  • Με οθόνη TFT σε περιβάλλον Android ιδιαίτερα φιλικό προς το μέσο χρήστη
  • Διαθέτει δίσκο 7kg και 16 επίπεδα αντίστασης, έτσι ώστε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο της φυσικής σας κατάστασης
  • Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους ζητούν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό γυμναστικής σε προσιτή τιμή
899,00 € 1.150,00 €

Sportop®

Η εταιρεία

H Sportop® είναι ένα παγκόσμιο όνομα, που ανήκει στην IVIVA International Corp., έναν κατασκευαστή εξοπλισμού γυμναστικής υψηλής ποιότητας για οικιακή και ελαφρά επαγγελματική χρήση.

Σήμερα, τα προϊόντα μας έχουν ήδη κατακτήσει πρωταγωνιστική θέση σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κερδίζοντας άλλα σημαντικά ονόματα του χώρου. Επιλέξτε λοιπόν και εσείς ένα μηχάνημα γυμναστικής Sportop® και ανακαλύψτε την κορυφαία ποιότητα, τον καινοτόμο σχεδιασμό και τις μοναδικές τιμές μας.

Με μια ματιά

Sportop E80 Ελλειπτικό

Το Sportop E80 αποτελεί μια ολοκληρωμένη μονάδα καρδιαγγειακής άσκησης με οθόνη TFT σε περιβάλλον Android ιδιαίτερα φιλικό προς το μέσο χρήστη, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές και media όπως Spotify, Youtube, Netflix και Google Chrome.

Διαθέτει δίσκο 7kg και 16 επίπεδα αντίστασης, έτσι ώστε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο της φυσικής σας κατάστασης. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους ζητούν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό γυμναστικής σε προσιτή τιμή!

Η κονσόλα

7" Touch Screen

Η κονσόλα του Ε80 είναι εξοπλισμένη με μία οθόνη 7" touch screen για πλήρη άνεση στην πλοήγηση του μενού του ελλειπτικού.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Android και παρέχει φυσικά τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω WiFi, ώστε κατά τη διάρκεια της άσκησης να σερφάρετε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες ή να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πολυμέσα! 

Λειτουργικό Android

Δημοφιλείς εφαρμογές

Στο μενού του Sportop E80 θα βρείτε πολλές δημοφιλείς εφαρμογές για εύκολη πρόσβαση μέσω Wi-Fi, όπως Youtube, Chrome, Netflix, Spotify, i-Route και Kinomap.

Με ένα καλώδιο HDMI μπορείτε επίσης να προβάλετε την κονσόλα του Ε80 στην τηλεόραση σας! Το καλώδιο πωλείται χωριστά.

Εφαρμογή Kinomap

Less at home, more out there

To Kinomap είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα εικονικής προπόνησης με βίντεο από αληθινά τοπία και τις καλύτερες διαδρομές. Κάνοντας ζεύξη με τον εξοπλισμό σας και προσαρμόζοντας την κλίση και την αντίσταση όπως ακριβώς απεικονίζεται στην οθόνη.

Κατεβάστε την εφαρμογή στο Smartphone ή το Tablet, συνδέστε το εξοπλισμό σας και ξεκινήστε την δια δραστική σας προπόνηση. Επιλε΄ξτε ένα βίντεο και ξεκινήστε να εξερευνάτε τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού σας!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ