Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Amila Ελλειπτικό EFIT 41800EHP

  • Ελλεπτικό μηχάνημα γυμναστικής από την AMILA, με μεγάλο μήκος διασκελισμου 44cm, ηλεκτρομαγνητική αντίσταση, με μέγιστο βάρος χρήστη 120Kg
  • Δίσκος (Kg) 7
  • Αντίσταση (Επίπεδα) 32
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg) 120
  • Μήκος Διασκελισμού (cm) 44
  • Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών 24
629,90 € 800,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο Ελλειπτικό EFIT 41800EHP 92306 της Amila, είναι η ιδανική λύση για εκείνον που επιθυμεί να ξεκινήσει την άσκηση στο σπίτι, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης αλλά και την απώλεια του περιττού βάρους.

Συνδυάζει την εργονομική κατασκευή και το μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ ο εμπρόσθιος τροχός βάρους 7kg, προσφέρει στον ασκούμενο μία πολύ μικρή απόσταση ανάμεσα στα πέλματα και έτσι είναι εγγυημένη η άνετη και αποτελεσματική προπόνηση με μια ομαλή και φυσική κίνηση !

Το στιβαρό πλαίσιο του Ελλειπτικού EFIT 41800EHP 92306 μπορεί να υποστηρίξει χρήστη με μέγιστο βάρος έως και 120 kg, ενώείναι κατάλληλο για μέτριας έντασης προπονήσεις και εξαιρετικά αποτελεσματικό εάν σας ενδιαφέρει η καύση θερμίδων με στόχο την απώλεια βάρους !

Το Ελλειπτικό EFIT 41800EHP της Amila διαθέτει 21 προεγκατεστημένα προγράμματα προπόνησης, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα της διαφορετικής επιλογής ανά ημέρα !

Στην LCD Οθόνη, ο ασκούμενος μπορεί να παρακολουθεί όλες τις απαραίτητες ενδείξεις που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της άσκησης όπως είναι η ταχύτητα, η απόσταση που έχει διανύσει, η ταχύτητα των πεντάλ, ο χρόνος, οι θερμίδες που έχει κάψει αλλά και τους καρδιακούς παλμούς που μετριούνται από τις ειδικά διαμορφωμένες χειρολαβές ενώ ακουμπά τις παλάμες του !


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ