Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

GoldTouch Nutrition Mega Mass (2000gr)

Χωρίς Κρεατίνη
  • 33% whey protein
  • fast, medium, slow carbs + vitagro + oat
  • Χωρις Creatine
  • Αύξηση μυϊκής μάζας και δύναμης
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη,γλουτένη και μηδενικά κορεσμένα λιπαρά
  • Xωρίς : soy protein, casein protein, wheat peptides, aspartame, acesulfame, cholesterol
  • Με : μηδενικά ποσοστά λακτόζης
  • 100% χωρίς αναβολικές ουσίες

Επιλέξτε παραλλαγή:

45,00 € 50,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition Mega Mass (2000gr)

Για να αυξήσει κάποιος τη μυϊκή του μάζα, χρειάζεται συγκεκριμένες διατροφικές ενέργειες. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα συμπληρώματα διατροφής, κατάλληλη διατροφή πλούσια σε θερμίδες και φυσικά έντονη γυμναστική.

Το MEGA MASS της GoldTouch είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να καλύψετε τη μία από τις 3 απαραίτητες ενέργειες για την αύξηση του μυϊκoύ σας όγκου και ιστού.

Τι περιέχει το Mega Mass;

-33% whey protein

-fast, medium, slow carbs + vitagro + oat

-Χωρις Creatine

-Αύξηση μυϊκής μάζας και δύναμης

-Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, γλουτένη & μηδενικά κορεσμένα λιπαρά.

-Xωρίς : soy protein, casein protein, wheat peptides, aspartame, acesulfame, cholesterolΑναλυτικότερα

Η πρωτεΐνη είναι μια από τις σημαντικές ουσίες που βρίσκονται στα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος και το σώμα μας την χρησιμοποιεί για πολλές ζωτικές λειτουργίες. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φροντίζουμε να την αναπληρώνουμε με συνέπεια. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η πρωτεΐνη Whey.

Το mega mass περιέχει 33% whey protein (πρωτεϊνη ορού γάλακτος), χωρίς κρεατίνη. Φυσικά, δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότεροι αθλητές bodybuilding, καθώς και όσοι ασχολούνται με την γυμναστική, χρησιμοποιούν σε ημερήσια βάση πρωτεΐνες whey.

Τα θετικά αποτελέσματα από την συστηματική λήψη πρωτεϊνών ορού γάλακτος επιβεβαιώνουν όλους αυτούς που καταναλώνουν συστηματικά, πάντα με τη σωστή καθοδήγηση διαιτολόγου, τα συγκεκριμένα συμπληρώματα αθλητικής διατροφής.

Με μηδενικά ποσοστά λακτόζης, ελάχιστη ζάχαρη και χωρίς κορεσμένα λιπαρά, μπορούμε να πούμε ότι η GoldTouch μας παρέχει ένα αποτελεσματικό σκεύασμα.

Δεν περιέχει αναβολικές ουσίες, ενώ οι σύνθετοι υδατάνθρακες που εμπεριέχει, επιτρέπουν την απελευθέρωση της ενέργειας που είναι απαραίτητη για το σώμα, ενισχύοντας σταδιακά την αποτελεσματικότητα των προπονήσεων.

Να τονίσουμε πως μια σωστή αποκατάσταση γίνεται ορθότερα και ταχύτερα με την χρήση του Mega Mass, σε σχέση με ένα αθλητή ο οποίος, από λάθος καθοδήγηση, δεν λαμβάνει μετα-προπονητικά τα κατάλληλα συμπληρώματα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μία δόση (2 scoop=60γρ), 3 φορές την μέρα μεταξύ γευμάτων. Η μία δόση φροντίστε να είναι ακριβώς μετά την προπόνηση.
Ανακατέψτε με νερό, γάλα ή ότι άλλο θέλετε. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ