Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Gain Bolic 6000 (1000gr)

 • Ανάπτυξη και Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας
 • Συνδυασμός Συμπυκνωμένου Ορού Γάλακτος, Μικκυλιακής Καζεΐνης και Υπερδιηθημένης Λευκωματίνης Αυγού
 • Μεγάλες Δόσεις Υδατανθράκων
 • Αποκατάσταση της Φυσιολογικής Μυϊκής Λειτουργίας (Κράμπες)
 • Κρεατίνη και Ταυρίνη
 • BCAA
 • Υγιείς Θερμίδες Πλήρους Αξίας  

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Gain Bolic (1000gr)

Πλεονεκτήματα προϊόντος:

 • Τρεις εντελώς διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης
 • Πολύτιμα πρόσθετα με τη μορφή μονοϋδρικής κρεατίνης και ταυρίνης
 • Υδατάνθρακες σε μορφή δεξτρόζης και μαλτοδεξτρίνης με διαφορετικούς ρυθμούς απελευθέρωσης
 • Επιπλέον ενέργεια χάρη στους υδατάνθρακες
 • Υποστήριξη στην οικοδόμηση μυϊκής μάζας χάρη στην πρωτεΐνη

Τι είναι το Olimp Gain Bolic 6000;

Η φαρμακευτική εταιρεία Olimp Laboratories δημιουργεί τάσεις στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής εδώ και πολλά χρόνια χάρη στις πρώτες ύλες με υψηλό βαθμό καθαρότητας και πρωτοποριακή τεχνολογία παραγωγής.

Η άριστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, που υπαγορεύεται από καινοτόμα σκευάσματα, αποτελεί εγγύηση της πραγματικής λειτουργίας τους, και κυρίως, πραγματική υποστήριξη για κάθε σωματικά δραστήριο άτομο.

Είναι ένα gainer που προορίζεται για ενήλικες που προπονούνται εντατικά, στους οποίους η μακρά προπόνηση οδηγεί σε μυϊκή κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες. Αυτό το μείγμα πολλαπλών συστατικών, χάρη στην παρουσία υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης στη σύνθεση, συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και ενισχύει έτσι τα αποτελέσματα μιας ισορροπημένης διατροφής και συστηματικής προπόνησης!

Ξεχάστε τα υπάρχοντα συμπληρώματα για μυϊκή μάζα, επιλέξτε Olimp Gain Bolic 6000! Η απόλυτα κορυφαία σε πωλήσεις μάρκα της Olimp Sport Nutrition, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια αθλητές και σωματικά δραστήριοι άνθρωποι!

Η σύνθεση του Olimp Gain Bolic 6000 ® gainer

Το συμπλήρωμα διατροφής Olimp Gain Bolic 6000 είναι πρωτίστως η σωστή δόση πρωτεΐνης και υδατανθράκων, τα οποία, όπως γνωρίζετε, αποτελούν τη βάση της διατροφής των ατόμων που ασκούνται. Η πρωτεΐνη είναι το κύριο συστατικό που συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Ο κατασκευαστής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τρεις εντελώς διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης. Έχουμε έναν συνδυασμό συμπυκνωμένου ορού γάλακτος, μικκυλιακής καζεΐνης και υπερδιηθημένης λευκωματίνης αυγού με διαφορετικό ρυθμό απορρόφησης.

Από την άλλη πλευρά, μεγάλες δόσεις υδατανθράκων χρησιμοποιήθηκαν στο Olimp Sport Nutrition gainer. Μιλάμε για δεξτρόζη και μαλτοδεξτρίνες, οι οποίες βοηθούν στην παροχή επιπλέον ενέργειας. Επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας (κράμπες) μετά από πολύ έντονη ή παρατεταμένη σωματική άσκηση, οδηγώντας σε μυϊκή κόπωση και εξάντληση του γλυκογόνου των σκελετικών μυών 1.

Η φόρμουλα Olimp Gain Bolic 6000, δημοφιλής μεταξύ αθλητών και ατόμων που ασκούνται, έχει εμπλουτιστεί επιπλέον με κρεατίνη και ταυρίνη. Κάθε μερίδα σας επιτρέπει επίσης να παρέχετε τη σωστή ποσότητα από τα πιο σημαντικά αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένου του BCAA (L-λευκίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη).

Επιλέγοντας το Olimp gainer, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα θρεπτικών συστατικών με κάθε μερίδα, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας και υδατανθράκων με διαφορετική φάση απορρόφησης. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάρκας Olimp Sport Nutrition είναι υψηλής ποιότητας και έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα για καθαρότητα, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας επικίνδυνων βαρέων μετάλλων, γεγονός που εγγυάται την ασφάλεια του συμπληρώματος.

Πώς λειτουργεί το Olimp Gain Bolic 6000 ® gainer;

Αναζητάτε υποστήριξη για να φτάσετε το σώμα των ονείρων σας; Μην επενδύετε σε ημίμετρα! Επιλέξτε μια δοκιμασμένη λύση που εγγυάται πραγματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε Olimp Gain Bolic 6000!

 • Στοχεύει στη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες υψηλής ποιότητας, αμινοξέα (συμπεριλαμβανομένου του BCAA), κρεατίνη και ταυρίνη
 • Σας επιτρέπει να παρέχετε εύκολα και βολικά υγιείς θερμίδες πλήρους αξίας στο σώμα σας
 • Βοηθάει στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας, χάρη στην πρωτεΐνη
 • Μια εξαιρετική προσθήκη σε μια ισορροπημένη διατροφή για αθλητές και άτομα που είναι σωματικά δραστήρια και ασκούνται

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Olimp Gain Bolic 6000 ® gainer;

Το συμπλήρωμα διατροφής πρωτεΐνης-υδατάνθρακα Olimp Gain Bolic 6000 ® δημιουργήθηκε για ενήλικες, αθλητές αναψυχής και επαγγελματίες αθλητές.

Το συμπλήρωμα συνιστάται να χρησιμοποιείται σε ποσότητα 1 έως 3 μερίδων την ημέρα μεταξύ των γευμάτων, και τις ημέρες προπόνησης περίπου 1 ώρα πριν και μετά την προγραμματισμένη σωματική άσκηση.

Διαλύστε κάθε μερίδα σε 175 ml κρύου νερού. Το συμπλήρωμα διατροφής διατίθεται σε τρεις εκπληκτικές γεύσεις (σοκολάτα, φράουλα, βανίλια) και η τιμή του εξαρτάται από το μέγεθος της συσκευασίας.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1-3 μερίδες την ημέρα μεταξύ των γευμάτων και/ή περίπου 1 ώρα πριν και/ή μετά την προπόνηση. Προσθέστε 1 μερίδα (100g - 210 μονάδες μέτρησης = 5,5 scoops) σε 120ml νερό. Στην αρχή συνιστάται η χρήση μισής δόσης (50g - 105 μονάδες μέτρησης).

Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά και νέους. Δεν είναι κατάλληλο για διαβητικούς. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστώνται.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ