Από το 1990

BioTech USA L-Lysine (90caps)

Λυσίνη
  • Εμπεριέχει 90 κάψουλες για 30 ημέρες.
  • Συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών που προσφέρουν τα αμινοξέα.

Επιλέξτε παραλλαγή:

10,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η L-Lysine είναι ένα ευπροσάρμοστο απαραίτητο αμινοξύ που το σώμα δεν μπορεί να παράγει ή μπορεί να παράγει μόνο σε ανεπαρκείς ποσότητες. Μπορεί να βρεθεί κυρίως σε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως διάφορα γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας, αυγά. Η L-Lysine μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί από μια ισορροπημένη διατροφή και καλής ποιότητας θρεπτικών συστατικών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις όπως σε περίπτωση που ακολουθείται ένας veegan τρόπος ζωής μπορεί να είναι απαραίτητο να παρέχεται από άλλες πηγές εκτός από τα γεύματα. Η κάψουλα διατροφικού συμπληρώματος BioTechUSA L-Lysine μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Χάρη στη μορφή της κάψουλας, είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το προιόν συνιστάται :

  • για εκείνους που χρειάζονται τη συμπλήρωση του απαραίτητου αμινοξέος της L-λυσίνης.
  • για όσους προτιμούν προιόντα με κάψουλες.

Ανά δοσολογία ( 3 κάψουλες) περιέχει:

  • 1874 mg υδροχλωρικής L-λυσίνης
    • εκ των οποίων 1500 mg L λυσίνης.

Βασικά αμινοξέα

Τα βασικά αμινοξέα, τα οποία γνωρίζουμε 9 είδη, είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, το σώμα μας δεν είναι σε θέση να τα παραγάγει ή είναι σε θέση να τα παράγει μόνο σε ανεπαρκείς ποσότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τροφοδοτούνται από εξωτερικές πηγές, κατά προτίμηση με τη βέλτιστη ποσότητα και αναλογία. Η L-Lysine μαζί με την L-λευκίνη, ανήκει στην ομάδα καθαρά κετογόνων αμινοξέων!

Η L-Lysine , όπως και οποιοδήποτε άλλο προϊόν BioTechUSA, περιέχει ασφαλή και επιλεγμένα συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υδροχλωρική L-Λυσίνη 82,8%, Κέλυφος Κάψουλας [Ζελατίνη, Υαλοποιητικός παράγοντας (Shellac), Χρώμα (οξείδια σιδήρου και υδροξείδια σιδήρου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο αμμωνίου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο καλίου)], ανασταλτικές λιπαρές ουσίες άλατος μαγνησίου οξέα, διοξείδιο του πυριτίου). 


Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.


  1. Χωρίς ασπαρτάμη
  2. Χωρίς ΓΤΟ
  3. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 3 κάψουλες ημερησίως με άφθονο νερό ανάμεσα στα γεύματα.

Μην υπερβαίνετε την ημερήσια δόση.

Προειδοποίηση: Κρατήστε αυτό το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.Η κατανάλωση του δεν συνιστάται για έγκυες γυναίκες και σε περίπτωση οποιασδήποτε νόσου ή φαρμάκου!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ