Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Mega Amino 3200 (500tabs)

Σύνθεση 18 Αμινοξέων (Πολλαπλών Πηγών)
  • Ειδική φόρμουλα αμινοξέων
  • Μέγιστη προστασία & αποθεραπεία
  • Μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη

Επιλέξτε παραλλαγή:

38,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Biotech Mega Amino 3200 - 6.880mg Καθημερινής δόσης Αμινοξέων με Βασικά Αμινοξέα

Τα αμινοξέα είναι οι θεμέλιες δομές της πρωτεΐνης και κυρίως η βάση για νέα αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας και μυϊκή αναδόμηση μετά την άσκηση.

Ποικιλία Αμινοξέων

Το εξαιρετικά ισχυρό Mega Amino 3200 παρασκευάστηκε για να περιέχει βασικά αμινοξέα (EAA), βασικά αμινοξέα κατά περίπιτωση (CAA) και μη βασικά αμινοξέα (UAA) καθώς και αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου (BCAA).

6.880mg ανά Μερίδα

Ειδικά παρασκευασμένο για νέους αθλητές και bodybuilder, μία καθημερινή μερίδα Mega Amino 3200 περιέχει 6.880mg αμινοξέων, την ιδανική ποσότητα για ενίσχυση της ανάπτυξης άλιπης μυϊκής μάζας και μυϊκή αναδόμηση μετά την άσκηση.

  • Προσθήκη Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου
  • 6.880mg Καθημερινής Δόσης Αμινοξέων
  • Με Βασικά Αμινοξέα

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA έτσι και το Mega Amino παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

διογκωτικός παράγοντας (γέλη κυτταρίνης), πεπτίδιο γλουταμίνης (περιέχει σιτάρι), απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας, απομόνωση πρωτεΐνης μπιζελιού, επικάλυψη (σταθεροποιητές [συμπολυμερές μοσχεύματος πολυ (βινυλική αλκοόλη) -πολυ (αιθυλενογλυκόλη), πολυβινυλική αλκοόλη]), αντισυσσωματικοί παράγοντες ( τάλκης, λιπαρά οξέα μονο- και διγλυκερίδια)}, στιγμιαία L-λευκίνη (L-λευκίνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες, μαλτοδεξτρίνη), L-γλουταμίνη, αντισυσσωματικοί παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου), L-ισολευκίνη, L-βαλίνη.

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά!

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

  1. Χωρίς ασπαρτάμη
  2. Χωρίς ΓΤΟ
  3. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου
  4. Vegan

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Παίρνετε μια δόσης (4 ταμπλέτες) από το Mega Amino 3200, 15 λεπτά πριν την προπόνηση και μια δόση (4 ταμπλέτες) αμέσως μετά. Τις ημέρες που δεν κάνετε προπόνηση, καταναλώστε μια δόση το πρωΐ και μια δόση το απόγευμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ