Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Weider Whey Protein Cream (250gr)

Πρωτεϊνική Κρέμα Φουντούκι
  • 21% Πρωτεΐνη
  • Χωρίς Φοινικέλαιο
  • Χωρίς Γλουτένη
  • Υπέροχη Σοκολατένια Κρεμώδης Αλοιφή
  • Από Πραγματικά Φουντούκια και Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
  • Μειωμένη Θερμιδική Περιεκτικότητα

Επιλέξτε παραλλαγή:

8,00 € 10,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Whey Protein Cream (250gr)

  • 21% πρωτεΐνη
  • Χωρίς φοινικέλαιο
  • Χωρίς γλουτένη

Το Whey Protein Cream είναι μια υπέροχη σοκολατένια κρεμώδης αλοιφή από πραγματικά φουντούκια και πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ιδανικό για να σας δώσει μια στιγμή απόλαυσης, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για τη σιλουέτα σας.

Συνήθως οι αλοιφές σοκολάτας έχουν πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε σάκχαρα και λιπαρά, γεγονός που τις αποκλείει από τη διατροφή σας, εάν θέλετε να φροντίσετε τη σιλουέτα σας.
Εκείνη η εποχή πλέον είναι παρελθόν, καθώς δημιουργήσαμε το Whey Protein Cream το οποίο δεν περιέχει τα προστιθέμενα σάκχαρα και φυτικά έλαια καθώς χρησιμοποιεί 100% φυσικά και μη-υδρογονωμένα.

Το πιο χαρακτηριστικό και ξεχωριστό με το Whey Protein Cream είναι ότι το έχουμε εμπλουτίσει με την αυθεντική πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε περιεκτικότητα έως και 21% πρωτεΐνη.

Η πρωτεΐνη είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό διατηρώντας την υγεία μας και είναι απαραίτητη για την συντήρηση και την ανάπτυξη των μυών, ενώ συμβάλλει επίσης στον κορεσμό. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πλούσια σε βασικά αμινοξέα και BCAA, τα πιο σημαντικά αμινοξέα για τον σκελετικό μυ.
Το Whey Protein Cream μπορεί να θεωρηθεί ως προϊόν "χαμηλών υδατανθράκων". Δεν είναι όλοι οι υδατάνθρακες ίδιοι και δεν έχουν την ίδια επίδραση στο σώμα.

Για παράδειγμα, από το 39% των υδατανθράκων του Whey Protein Cream, μόνο τα 6 γραμμάρια θα μπορούσαν να θεωρηθούν καθαροί υδατάνθρακες. Αυτό είναι επειδή οι περισσότεροι από τους υδατάνθρακές τους είναι μαλτιτόλη, μία πολυόλη με μειωμένη θερμιδική περιεκτικότητα. Τα σάκχαρα που υπάρχουν στην σύνθεση είναι σάκχαρα φυσικά στα φουντούκια και πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Το Whey Protein Cream είναι ιδανικό για όλους τους τύπους διατροφής: Εάν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα και τον όγκο σας, το Whey Protein Cream σας βοηθά να προσφέρετε τα απαραίτητα αμινοξέα στους μύες σας με έναν νόστιμο τρόπο. Και αν βρίσκεστε σε περίοδο δίαιτας και θέλετε να διατηρήσετε τη γραμμή σας, το Whey Protein Cream είναι μια γευστική "ατασθαλία" πλούσια όμως σε πρωτεΐνη, και χαμηλή σε υδατάνθρακες και σάκχαρα.

Μπορείτε να συνδυάσετε το Whey Protein Cream με άλλα πλούσια σε πρωτεΐνες, προϊόντα, όπως οι τηγανίτες Protein Pancakes.
Με λιγότερες από 80 kcal ανά μερίδα, μπορείτε να προσθέσετε τη σοκολάτα στη διατροφή σας. Το να φροντίζετε τον εαυτό σας ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο και τόσο νόστιμο!

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ