Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Weider Premium Whey Protein (500gr)

  • Υψηλή Βιολογική Αξία
  • Μοναδικός Συνδυασμός Απομονωμένης Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος, Μικροφιλτραρισμένης Πρωτεϊνης Ορού Γάλακτος
  • Γλουταμίνη
  • BCAA
  • Με Φυσικά Βιο-Ενεργά Συστατικά όπως Γλοβουλίνες και Γλυκομακροπεπτίδια
  • Χωρίς Ασπαρτάμη

Επιλέξτε παραλλαγή:

39,90 € 40,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Premium WheyProtein (500gr)

Η πιο ολοκληρωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος στην αγορά
Νόστιμη γεύση και τέλεια διαλυτότητα

Με επιπλέον 2 g L-Γλουταμίνης ανά δόση

Η Premium Whey είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Αποτελείται από συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας, η οποία είναι μικροφιλτραρισμένη.

Εμπλουτισμένη με 20% πρωτεΐνης ορού γάλακτος, η οποία έχει ληφθεί με τη σύγχρονη διαδικασία CFM (Cross Flow Microfiltration - Μικροφιλτραρισμένη) και χάρη σε αυτό τον τρόπο λαμβάνεται πρωτεΐνη με την υψηλότερη βιολογική αξία, με υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA's).

L-Γλουταμίνη: εάν αυτό δεν είναι αρκετό, έχει εμπλουτιστεί με πεπτίδια L-Γλουταμίνης για να δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος στην αγορά. Επιπλέον 2 γραμμάρια πεπτιδίων L-γλουταμίνης ανά δόση προάγει την ταχεία ανάκαμψη και την ανάπτυξη των μυών, χάρη στο γεγονός ότι αυτά ευνοούν τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Επιπλέον, οι 3 πρωτότυπες και νόστιμες γεύσεις Σοκολάτα-Nougat, Βανίλια-Καραμέλα και Φράουλα-Βανίλια, καθιστούν αυτή την πρωτεΐνη ένα μοναδικό προϊόν.

Οι καθημερινές ανάγκες σε πρωτεΐνη ενός αθλητή ποικίλουν ανάλογα με τη δραστηριότητά του, καθώς κυμαίνονται μεταξύ 1 και 2 γραμμαρίων πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους ανά ημέρα, μερικές φορές φτάνοντας τα 2,5 g / kg βάρους / ημέρα. Οι τακτικοί αθλητές που θέλουν να αισθάνονται καλά στο γυμναστήριο χρειάζονται 1,2 g. Οι δρομείς μεγάλης απόστασης 1,5 g και αθλητές που χρειάζονται δύναμη ή που θέλουν να κερδίσουν μυϊκή μάζα, από 2 έως 2,5 g. Γι' αυτό συνιστάται να λαμβάνετε ένα συμπλήρωμα πλούσιο σε πρωτεΐνες μία ή δύο φορές την ημέρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συνιστούμε να πάρετε το Premium Whey, καθώς είναι μια υγιεινή πρωτεΐνη με εξαιρετική αφομοίωση, θεμελιώδης για όλους τους αθλητές και για όλους εκείνους τους ανθρώπους που διατηρούν μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανακατέψτε 30g σε 300ml νερό ή γάλα 1,5% λιπαρών. Αναλόγως του διατροφολογικού σας προγράμματος, πίνετε 1-3 δόσεις ημερησίως (πριν και μετά την προπόνηση, είναι προτιμότερο να πίνετε τη premium whey διαλυμένη σε νερό).

Για μεγαλύτερη ανάκαμψη και ανάπτυξη μυών πάρτε μαζί με 4 κάψουλες Maximum Krea-Genic.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ