Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Weider Power Starter Drink (12 x 500ml)

Weider Power Starter Drink (12 x 500ml)

POWER STARTER ENERGY DRINK 500 ml

Τώρα, ένα δροσιστικό έτοιμο ρόφημα από την Weider που σας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια τόνωση και ώθηση στην προπόνηση σας ! Μετά από μια επίπονη εργάσιμη ημέρα, μερικές φορές είναι δύσκολο να υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια και ώθηση για άσκηση . Αλλά με το Power Starter Energy Drink , δεν υπάρχει πρόβλημα!

Ουσιαστικά η καφεΐνη και η ταυρίνη θα σας δώσει την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεστε. Η καφεΐνη είναι ένα από τα αγαπημένα συστατικά των αθλητών , παρέχει τόνωση και βελτιστοποιεί την προσοχή και το χρόνο αντίδρασης ενώ πολλοί τη χρησιμοποιούν για να τους προσφέρει μια επιπλέον ώθηση .

Το Weider Power Starter βελτιώνει επίσης την σύσπαση και την κινητικότητα των μυών κάτι που βοηθά στο να αυξάνετε την ένταση αλλά και την αποτελεσματικότητα στην άσκηση σας . Σε συνδυασμό με την ταυρίνη έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για την άσκηση σας.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της καφεΐνης στο Power Starter είναι ότι έχει υψηλή απορρόφηση παρέχοντας σας ένα πολύ γρήγορο αποτέλεσμα. Επιπλέον σε αντίθεση με ένα κοινό ρόφημα καφέ, το Power Starter λειτουργεί σαφώς πιο γρήγορα και είναι ποιο φιλικό στο στομάχι. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η καφεΐνη μας δίνει όμως ακόμη περισσότερα οφέλη και σε αντίθεση με το κοινό ρόφημα καφέ, ενώ προωθεί την καύση του λίπους !

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι υδατάνθρακες είναι το σημαντικότερο ''καύσιμο'' κατά τη διάρκεια της άσκηση . Ένας τρόπος για να μπορέσετε να έχετε την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της άσκηση σας είναι μέσα απο την καύση των αποθεμάτων του λίπους και της μετατροπής τους σε ενέργεια . Εδώ , η καφεΐνη αποδεικνύεται ευεργετική διότι αυξάνει την ικανότητα να κάψετε λίπος.

Έτσι μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και στην καύση του λίπους εάν καταναλώσετε το Power Starter λίγο πριν από την άσκηση γιατί παρέχει στους μυες την απαραίτητη ενέργεια και τόνωση χωρίς περισσότερες θερμίδες.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.Επιλέξτε παραλλαγή:

26,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ