Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Weider Power Starter Drink (12 x 500ml)

Ενεργειακό
  • Δροσιστικό ρόφημα
  • Σας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια τόνωση και ώθηση
  • Η καφεΐνη και η ταυρίνη θα σας δώσει την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεστε.
  • Υψηλή απορρόφηση παρέχοντας σας ένα πολύ γρήγορο αποτέλεσμα
  • Φιλικό στο στομάχι και προωθεί την καύση του λίπους

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,40 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Power Starter Drink (12 x 500ml)


Ένα δροσιστικό ρόφημα από την Weider που σας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια τόνωση και ώθηση στην προπόνηση σας ! Μετά από μια επίπονη εργάσιμη ημέρα, μερικές φορές είναι δύσκολο να υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια και ώθηση για άσκηση . Αλλά με το Power Starter Energy Drink , δεν υπάρχει πρόβλημα!


Ουσιαστικά η καφεΐνη και η ταυρίνη θα σας δώσει την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεστε.


Η καφεΐνη είναι ένα από τα συστατικά που παρέχει τόνωση και βελτιστοποιεί την προσοχή και το χρόνο αντίδρασης ενώ πολλοί τη χρησιμοποιούν για να τους προσφέρει μια επιπλέον ώθηση . Το Weider Power Starter βελτιώνει επίσης την σύσπαση και την κινητικότητα των μυών κάτι που βοηθά στο να αυξάνετε την ένταση αλλά και την αποτελεσματικότητα στην άσκηση σας .

Σε συνδυασμό με την ταυρίνη έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για την άσκηση σας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της καφεΐνης στο Power Starter είναι ότι έχει υψηλή απορρόφηση παρέχοντας σας ένα πολύ γρήγορο αποτέλεσμα.
Επιπλέον σε αντίθεση με ένα κοινό ρόφημα, το Power Starter λειτουργεί σαφώς πιο γρήγορα και είναι πιο φιλικό στο στομάχι και προωθεί την καύση του λίπους !

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι υδατάνθρακες είναι το σημαντικότερο ''καύσιμο'' κατά τη διάρκεια της άσκηση . Ένας τρόπος για να μπορέσετε να έχετε την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της άσκηση σας είναι μέσα απο την καύση των αποθεμάτων του λίπους και της μετατροπής τους σε ενέργεια. 

Εδώ , η καφεΐνη αποδεικνύεται ευεργετική διότι αυξάνει την ικανότητα να κάψετε λίπος. Έτσι μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα λίγο πριν από την άσκηση γιατί παρέχει στους μυες την απαραίτητη ενέργεια και τόνωση χωρίς περισσότερες θερμίδες. 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ