Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Weider Fusion Protein (1200gr)

  • Συνδυασμός 4 διαφορετικών πηγών πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας
  • Με στέβια (χωρίς προσθήκη ζάχαρης)
  • Ιδανικό για φάσεις όγκου, συντήρησης και ορισμού μυών

Επιλέξτε παραλλαγή:

49,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η νέα μας πρωτεΐνη FUSION PROTEIN έχει δημιουργηθεί με βάση 4 πηγές πρωτεΐνης της υψηλότερης δυνατής ποιότητας, παρέχοντας όλα τα οφέλη της ζωικής και φυτικής πρωτεΐνης σε ένα μόνο προϊόν.

Αυτές οι τέσσερις πηγές είναι:

- Συμπύκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος
- Απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας
- Απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος (μικκυλιακή καζεΐνη)
- Συμπύκνωμένη πρωτεΐνη κίτρινου μπιζελιού
Λόγω αυτού του συνδυασμού πρωτεϊνών έχουμε αποκτήσει μια πρωτεΐνη με τέλειο προφίλ αμινοξέων, χαμηλή σε λιπαρά και σάκχαρα. Με αυτόν τον τρόπο σχεδιάσαμε μια πρωτεΐνη που θα σας βοηθήσει τόσο στη μυϊκή αύξηση όσο και στα στάδια ορισμού.

Η πρωτεΐνη σύντηξης παρέχει μια ποσότητα 4,3 g αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs) και 23 g πρωτεΐνης ανά ρόφημα. Τα BCAA είναι απαραίτητα αμινοξέα που παίζουν θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη και αποκατάσταση των μυών.

Η πρωτεΐνη Fusion έχει ληφθεί με προσεκτικές διαδικασίες που, μαζί με τον συνδυασμό με τη Στέβια, δημιουργούν μια πρωτεΐνη που είναι εύπεπτη και έχει καλή γεύση. Επομένως, η πρωτεΐνη μας είναι ιδανική για εκείνες τις στιγμές που πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες σας σε πρωτεΐνη.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος (μικυλλιακή καζεΐνη), συμπύκνωμα πρωτεΐνης κίτρινου μπιζελιού, σκόνη σπόρων κακάο (Theobroma cacao), αρωματικές ύλες, γλυκαντικά: σουκραλόζη, γλυκοζίτες στεβιόλης στέβιας.

Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, καρκινοειδή, αυγά, ψάρια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, λούπινα, διοξείδιο του θείου, θειώδη και παράγωγά τους.


Σημείωση: Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν. Συμβουλευθείτε την ετικέτα του προϊόντος σας για σχετικές πληροφορίες.* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 30g Ενέργεια: 464 kJ/ 110 Kcal Πρωτεΐνη: 22g Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 2g / 0,8g Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g / 0,7g Αλάτι: 0,42g


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανακατέψτε 30 g σκόνης (1 μεζούρα) σε 300 ml νερό ή άλλο ρόφημα της επιλογής σας.

Συστάσεις:
Το Fusion Protein μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, πρωινό, μεσημεριανό, σνακ κ.λπ.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποθεραπεία μετά την προπόνηση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ